Balkan-Handball.com

Miloš Sretenović novi trener Radničkog: Želimo u Top 8

Nakon odlaska šefa stručnog štaba Nedelljka Matića u Izrael, rukometni klub Radnički je na mesto prvog trenera angažovao Miloša Sretenovića, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnog trenera i u klubu je od osnivanja.

Kako biste opisali saradnju sa Nedeljkom Matićem?    

„O saradnji sa Matićem imam samo reči hvale, uspostavili smo sjajan odnos, kako među nama, tako i sa igračima. Doneo je nešto novo ne samo u igri našeg tima, nego i u ostalim segmentima. Sistem koji smo uspostavili će ostati na snazi i nakon njegovog odlaska. Ostali smo u odličnim odnosima i kontaktu i želim mu svu sreću na novom radnom mestu.“

Ambicije kluba u poslednja 3 kola?

„Imali smo krizu rezultata uzrokovanu pandemijom, čak je i šef struke Matić završio u bolnici. Nakon stabilizacije zdravstvenog stanja igrača, vezali smo tri pobede i ponovo se vratili u igru i trku za plej-of. Predstoje nam tri utakmice sa direktnim protivnicima za plasman među prve četiri ekipe. Vredno treniramo, spremni smo i ako rešimo te duele u našu korist, velike su šanse da završnicu prvenstva odigramo sa najboljim srpskim ekipama, što bi bio ogroman u debitantskoj sezoni Arkus lige“ – rekao je Sretenović za zvanični sajt takmičenja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *