Mladen Rakčević: I Crna Gora, i Srbija na EURO 2016 - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Mladen Rakčević: I Crna Gora, i Srbija na EURO 2016

Mladen Rakčević: I Crna Gora, i Srbija na EURO 2016

zika.bogdanovic
3 komentari

Crnogorski as Mladen Rakčević, svestan je da njegovu reprezentaciju čeka težak posao na putu do EURO 2016 u Poljskoj. Crnogorci će morati da nađu mesto među dve najbolje selekcije u konkurenciji Islanda, Srbije i Izraela, ili u najmanju ruku budu najbolji treći:

– Naša grupa će mnogima, a ponajviše ljudima iz regiona, biti najzanimljivija. Grupa je jako teška. Iz četvrtog šešira smo izvukli možda i najjaču reprezentaciju, Izrael, koju odlično vodi Dragan Đukić. Island je dobra reprezentacija, godinama u vrhu svetskog i evropskog rukometa. Sama činjenica da je Srbija bila u prvom šeširu dovoljno govori o kvalitetu. Bezbroj kvalitetnih, iskusnih igrača koji igraju u velikim klubovima, na svakoj poziciji pokriveni sa odličnim selektorom – kaže Rakčević i dodaje:

– Siguran sam da čemo i mi imati šta da pokažemo u tom ciklusu. Kod nas stasavaju neki mladi momci, koji su pokazali zavidan kvalitet. Uz dobar rad i pomoć nas starijih, svakako da imamo šanse da se kvalifikujemo.  Neka pobedi rukomet i moja želja je da prođemo i mi i Srbija, da na pravi način reprezentuje balkanski ruk zaključio je pivotmen grčkog AEK-a.omet –

 

Možda vam se dopadne

3 komentari

dejan 11/04/2014 - 17:48

koja teska grupa Mladene,ova e najlesna grupa i ako ne otide na prvenstvo poarno udavetese vo more.Da vi se padnese grupata na Makedonija togas sto ke kazese,definitivno najteska grupa ama junacite vo bitka se poznavaat ideme na prvenstvo kako prvi vo grupa,EDNA E MAKEDONIJA.

Odgovori
Zvezda 11/04/2014 - 17:50

Svakog trenera pohvali nece li ga ko pozvati :) Tako je i Kastratovica bio dok ga nije prisio za klupu pa je dizao bune.A najsmesnije od svega je kad kaze (a to redovno potencira),mladji igraci i „oni stariji“,kao da je igrao ne znam ti gde i ima Bog zna kakvo iskustvo.Ako je iole svestan i realan reci ce da je Grbovic iako mladji puno kvalitetniji igrac od njega tako da bi trebao on malo od njega da uci,a ne da zamislja da je Ratko Nikolic,a jos drzi sliku Vanca Dimovskog u naovcaniku :)

Odgovori
Crnogorac 12/04/2014 - 17:48

Za Zvezda…
Psi laju, a karavani prolaze.. Ostani iza svog racunara i lijeci svoje komplekse.
Zivjela Crna Gora !!!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball