Naisa počela pripreme sa tri pojačanja – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Naisa počela pripreme sa tri pojačanja

Jedini niški kolektiv koji će predstavljati grad u evrokupovima počeo je pre nedelju dana pripreme za novu sezonu. Ambicije nekadašnjeg šampiona, osvajača domaćeg i Čelendž kupa, biće plasman u prvih pet ekipa.

– Imamo spoj mladosti i iskustva. Drago mi je što sam ovde i što imam ovakav igrački kadar.  Mlade igračice moraju mnogo da rade jer moraju da znaju da je kod mene surovo. Moramo da zaslužimo na kraju sezone da izađemo u Čelendž kup. Očekujem da uđemo među prvih pet ekipa, da pomrsimo konce Kragujevcu i Jagodini – rekao je trener Jovanović na prvom sastanku.

Uz novopridošle Suzanu Ćubelu, Maju Dragoljubović i Liliju Gorilsku, trener Svetislav Beli Jovanović na raspolaganju ima sastav iz prošle sezone: Anastazija Đoković, Sandra Lapajne, Marija Petrović, Hristina Nedeljković, Kristina Marković, Marija Filipović, Jovana Zdravković, Teodora Zdravković, Maja Veljković, Natalija Mitrović, Natalija Matić i Miljana Dimić, a prvoj ekipi su priključene i  mlade nade: Jovana Jevtović, Natalija Stamenković, Milica Mitrović, Milena Petrović i Katarina Tanasković.

izvor: južnevesti.com

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *