Balkan-Handball.com predstavlja 10 najvećih zvezda 41. turnira u Strugi - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Balkan-Handball.com predstavlja 10 najvećih zvezda 41. turnira u Strugi

Balkan-Handball.com predstavlja 10 najvećih zvezda 41. turnira u Strugi

zika.bogdanovic
0 komentar

Tradicionalni 41. Međunarodni turnir u Strugi počinje u sredu utakmicom između Metalurga i domaćina (18.30). Dolazak tri tima iz SEHA lige, jednog učesnika EHF Lige šampiona i dva kvalifikanta, garantuje dobar rukomet u naredna četiri dana, a Balkan-Handball.com vam predstavlja 10 najvećih zvezda koje ćete moći da vidite uživo na delu.

Aleksej Rastvorcev (Vardar)

Iskusni levi bek ruske reprezentacije i godinama unazad, Čehovskih Medveda, zaigraće za prvi trofej u dresu Vardara. Iako možda više nije član krema evropskog rukometa, svojim iskustvom i onim što je napravio u karijeri, svakako zaslužuje mesto na ovoj listi.

Ljubo Vukić (Meškov Brest)

Bivši hrvatski reprezentativac i član Zagreba, započeo je svoju internacionalnu karijeru prošle godine potpisavši za Meškov iz Bresta. U prethodnih 12 meseci, bio je jedan od vođa i najbolji strelac tima, a nema sumnje da će tako biti i kada je palica u rukama Željka Babića.

Timur Dibirov (Vardar)

Leteći Rus, verovatno je najzvučnije pojačanje ako se u obzir uzmu svi klubovi sa prostora Ex-Yu ovog leta. Vrhunski igrač, atraktivan, efikasan, koristan u oba pravca, biće prava opasnost za protivnike Vardara.

Renato Vugrinec (Metalurg)

„Doktorska“ prošla sezona Renata Vugrineca, pokazala je da majstorstvo ne zna za godine. Iako ulazi u 40-tu, iskusni desni bek je i dalje svetska klasa.

Naumče Mojsovski (Metalurg)

„Struško topče“ i jedan od najboljih makedonskih igrača, ponos je ovog kraja Makedonije. Rođen u gradu na obalama Ohridskog jezera, Mojsovski je izgradio ime za respekt igrajući za najbolje makedonske timove.

Pavel Atman (Metalurg)

Uz Gorboka i Igropula, najbolji ruski bek, Atman, posle tri godine u Minsku, tek u Skoplju treba da „eksplodira“. Da li će u tome uspeti, dosta će zavisiti i od samog starta sezone. Znamo da je Struga prava predigra baraža za EHF Ligu šampiona sa PIK Segedom…

Aleks Dušebajev (Vardar)

Mnogi kažu i najtalentovaniji igrač na svetu u generaciji 1992. Najbolji strelac ASOBAL-a prošle godine, nasledio je rukometni nerv od oca. U dresu Vardara ga čeka nadogradnja. Kako raste Vardar, porašće i mladi Dušebajev do evropskih visina.

Darko Stanić (Metalurg)

Iako nezadovoljan ostankom u Metalurgu ovog leta, Darko Stanić, trebalo bi da pokaže zašto ga smatraju jednim od najboljih svetskih golmana i održi rejting i u sezoni koja dolazi.

Pablo Simonet (Ivri)

Najtalentovaniji argentinski rukometaš, član francuskog Ivrija, stiže na obale Ohridskog jezera kako bi dao malo južnoameričkog rukometnog šmeka. Iako ima 21 godinu, iza njega je igranje u ASOBAL-u, što dovoljno govori samo za sebe…

Matjaž Brumen (Vardar)

Sjajno desno krilo. Brumen ima iza sebe veliki broj sezona u EHF Ligi šampiona. Odličan igrač, iskusan, precizan. Bio jedan od najboljih strelaca Cimos Kopera pre dve godine, kada su za malo ostali bez F4 Lige šampiona.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball