Nenadić: "Šamarčina u pravo vreme" Vujin: "Mi napadali, Mađari se odmarali" – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Nenadić: "Šamarčina u pravo vreme" Vujin: "Mi napadali, Mađari se odmarali"

 Poraz reprezentacije Srbije od Mađarske 25:32, probudio je i svest da mora mnogo bolje u svakom pogledu. Tako misle i "Orlovi":

PETAR NENADIĆ: "ŠAMARČINA U DOBRO VREME"

– Loše smo igrali i u odbrani i u napadu.  Sve je bilo katastrofa. Moramo da pogledamo utakmicu, da ohladimo glave i da se saberemo. Imamo dva meseca pred početak prvenstva. Video bih ovo kao jednu dobru šamarčinu koja je u dobro vreme došla.

ŽARKO ŠEŠUM: "KATASTROFALNA UTAKMICA"

– Katastrofalno odigrana utakmica. Možda je razlika prevelika, jer smo promašili previše zicera i tonuli sve dublje i dublje. Možda je, kao što Petar reče, ovo šamar u pravo vreme. Svi pričaju o prvenstvu, ali mi već sada trebamo da igramo. Puno toga moramo da popravimo. Moramo da razmišljamo i analiziramo ovu utakmicu, koja je bila jako loša. Nadam se da će ovo biti pozitivan šamar…

MARKO VUJIN: "MI NAPADALI, ONI ODMARALI"

– Prvih 10, 15 minuta smo odradili ono što se tražilo od nas. Posle smo jako pali. Mislim da smo svi razočarani kako smo igrali i žao nam je što se publici nismo odužili pobedom. Idemo dalje, šta da radimo. Možda smo umorni, ali to nije opravdanje. Mnogo toga trebamo da popravimo, ako želimo da odigramo pravu utakmicu u subotu sa Hrvatskom.

Šta je problem bio u napadu?

– Bili smo jako statični i spori. Oni su se odmarali u odbrani, dok smo mi napadali. Nismo imali brzu loptu…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *