Nikola Potić u Krki iz Novog Mesta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Nikola Potić u Krki iz Novog Mesta

Nikola Potić u Krki iz Novog Mesta

zika.bogdanovic
6 komentari

Pauzu u SEHA Gazprom Južni tok ligi iskoristio je Nikola Potić (19) koji je otišao na probu u slovenačku Krku. Desni bek Partizana, koji je u crno-belom dresu proveo pet sezona, uspešno je prošao provere i karijeru nastavlja upravo u ekipi Krke iz Novog Mesta.

„Posle 5 sezona u Partizanu, klubu za koji navijam i u koji ću se sigurno jednog dana vratiti, odlazim u Sloveniju. Neće mi biti lako, ali odlazim u klub u kome radi trener mlade reprezentacije Slovenije i moći ću dalje da napredujem“, kaže Potić

Sada već bivši igrač Partizana zahvalan je Upravi crno-belih i stručnom štabu na svemu što su ga naučili prethodnih godina.

„Zahvaljujem Partizanu na svemu, a naročito treneru Josipu Draslaru i direktoru Aleksandru Blagojeviću, koji su me uvek podržavali, i u mene verovali, samim tim – bili mi i najveća podrška svih ovih godina“, dodaje Nikola.

Potić je sa Partizanom dva puta bio šampion države, dva puta osvojio Kup, i isto toliko puta i Super Kup. Trenutno je član juniorskog nacionalnog tima Srbije, a kao pionirski reprezentativac osvojio je bronzanu medalju na EYOF-u 2011. godine.

izvor: rk partizan

Možda vam se dopadne

6 komentari

gledam-ne verujem 01/11/2013 - 14:58

Kakva ironija…zahvaljuje se čoveku koji ga je direktno upropastio svojim neznanjem i nestručnošću/Draslar/.
Umesto da danas za njega dobiju 100.-200.00EUR. oni ga puštaju pre isteka ugovora za 0 EUR.jer nema nikakvu vrednost na tržištu,naravno ova sizuacija je najmanje njegova krivica.
Kada za godinu godinu i po bude postao pravi igrač ,naravno kod drugih trenera, u Partizanu će i dalje na najvažnijem mestu-u mladjim kategorijama sedeti podguzne muve i temeljno uništavati nove talentavone klince

Odgovori
Tosa 01/11/2013 - 20:23

Njega je upropastio Brkovic, a ne Draslar.

Odgovori
Smeh 01/11/2013 - 23:59

Sve ovo napisano,titulr itd…SMEH doprineo svojom igrom koliko i ZEljko statisticar…ovo je predobar i preozbiljan sajt da bi popunjavao stranice ne bitnim vestima

Odgovori
asdfad 02/11/2013 - 14:03

Potic ima 19 godina

Odgovori
Jovan 02/11/2013 - 14:40

Ne mogu da verujem pa i o kome se pise.Ko je Nikola Potic? Aahahhahahaha ljudi moji nemojte malog dizati u nebesa kad treba mu jos 20 godina rada da bi postao neko,isforsirana licnost iz ne znam kog razloga ali ko smo mi da se pitamo.Takav je zivot,neka mu je sa srecom!

Odgovori
Voja 05/11/2013 - 10:34

Mnogo zluradosti i u tvom i u Smehovom komentaru. (nezadovoljan) roditelj / (nezadovoljan) igrac / (nezadovoljan) radnik Partizana?

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball