Balkan-Handball.com

NIŠTA OD DERBIJA: Budućnost pregazila Vardarke u Morači

Kada Adžić kaže da zna kako se pobedjuje Vardar, treba mu verovati, dok se u najave iz Skoplja da će imati rešenje ne treba puno uzdati. Samo je uvodnih par minuta Budućnost tražila svoju igru, a onda su gošće upale u mašinu. U 17 minutu već je bilo 8-2 uz već 9 odbrana izuzetno raspoložene Žderić. Na kratko je Vardar smirio situaciju za 9-6, ali je usledio novi nalet. Cvijić je u tom periodu podsetila šta to beše pivot sa 5 golova iz pet pokušaja za 12-6 na semaforu. Do velikih +8 (16-8) na poluvremenu povukle su Neagu i Mehmedović.

Iako je u nastavku izgledalo da se Vardar malo konsolidovao i stigao do 17-13 u 38.minutu, usledio je zapravo novi pad. Redjale su se greške skopskog tima, odbrane Žderić, golovi Raičević, Bulatović i Neagu da bi katastrofa izabranica Pitlika i Kastratović bila ostavljna za kraj. U poslednja dva minuta, dve Djine, Jauković i Malović stavile su tačku na najubedljiviju pobedu u medjusobnim duelima za konačnih +12, 31-19. 

Cvijić je bila prvi strelac sa 7 golova, a 6 je postigla Bulatović. Na drugoj strani Sokač je pet puta pogodila sa linije penala, dok je Klikovac upisala 4 gola.

One Comment

  1. Nikola

    17/01/2016 at 22:18

    Vardar nam je redovna musterija hahahhahahahahah

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *