NIŠTA OD JEDINSTVA: POTPUNI KOLAPS rukometne Srbije - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan NIŠTA OD JEDINSTVA: POTPUNI KOLAPS rukometne Srbije

NIŠTA OD JEDINSTVA: POTPUNI KOLAPS rukometne Srbije

zika.bogdanovic
1 komentar

Dugo očekivana sednica Skupštine Rukometnog saveza Srbije na kojoj je, prema dnevnom redu, trebalo da se zaključi četvorogodišnji mandat i krene u izborne procedure vezane za budućnost (mandati istekli pre mesec i po dana), nije ni održana. Okupljanje svih kojima je deklarativno stalo do srpskog rukometa, nije ni počelo usled nedostatka kvoruma posle izlaska iz hale „Slodes“ delegata koji predstavljaju Rukometni savez Beograda.

Prema najavama posle četiri godine na Skupštinu su došli delegati sa teritorije Vojvodine u nameri da uvrste u dnevni red izglasavanje novog Statuta, prethodno navodno usaglašenog sa ostalim delovima Srbije posle pregovora koji su trajali više od godinu dana, ali to se nije desilo.

Predstavnici Rukometnog saveza Beograda napustili su sednicu posle više od pola sata rasprave kod stola predsedavajućeg, pa se tako postavilo pitanje kvoruma, s obzirom da mandati predstavnika iz Vojvodine nisu prethodno verifikovani.

U takvom kolapsu  predsednik Nadzornog odbora RSS izjavio je da će tražiti meritornu odluku Ministarstva omladine i sporta kako bi se ova stvar razrešila.

Usledila je i najava ostavke predsednika Skupštine RSS, Vladislava Krsmanovića, dok je predsednik UO RSS, Božidar Đurković, izlaganje završio rečima „ne računajte više na mene“ i napustio halu, posle čega su se delegati razišli.

Agonija srpskog rukometa se nastavlja.

Možda vam se dopadne

1 komentar

over the top 22/10/2020 - 18:45

2016
samo boza o legende mogu da izvrse spasavanje rukometne srbije :-))))))))))))))

kuvanje u sopstvenom soku

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball