Norveška u mislima, Jelena Popović: "Imamo svoje šanse" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Norveška u mislima, Jelena Popović: „Imamo svoje šanse“

Norveška u mislima, Jelena Popović: „Imamo svoje šanse“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Sa rukom na grbu dresa, puna impresija zbog dobre partije reprezentacije pred punim tribinama u njenom rodnom gradu, Jelena Popović nije skrivala uzbudjenje posle meča sa Rumunijom:

– Imala sam pozitivnu tremu, nije mi bilo svejedno. Pre više od tri godine sam igrala u Pančevu, mislim da je to bilo još sa Zaječarom dok je postojao ženski rukometni klub Dinamo. Ovo je ipak bilo drugačije jer prvi put igram u nacionalnom dresu na ovom terenu gde sam maltene započela svoje prve rukometne korake. I vezano za to, moram da naglasim još jednu zanimljivu stvar, a to je da mi je večeras sudila Branka Marić koja je inače moj prvi trener, izgovorila je u dahu kroz osmeh Popović i osvrnula se na pripreme u Vrnjačkoj Banji:

-Drago mi je što je ovo prva utakmica posle priprema i što smo odmah pobedili. Bilo je malo lakše nego u Arandjelovcu, imali smo sitnijih povreda koje smo usput sanirali, jedino što je Lojpur pod znakom pitanja, ali nadamo se da će nam se pridružiti i igrati protiv Norveške.

Aktuelne šampionke su prva prepreka…

-Imamo svoje šanse. Biće teška utakmica, ali Norveška nije nepobediva. Gledamo video, pripremamo taktiku i razmišljamo da igramo na našem terenu, pred našom publikom, i to nam daje motiv više da pružimo najbolje što znamo i umemo, zaključila je Popka i odjurila u zagrljaj porodice i prijatelja.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball