Nova era u radu Balkan-Handball.com - "IDEMO DALJE" - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Nova era u radu Balkan-Handball.com – „IDEMO DALJE“

Nova era u radu Balkan-Handball.com – „IDEMO DALJE“

zika.bogdanovic
1 komentar

Posle tri i osam meseci, tačno od petog januara 2009. godine, kada smo obnarodovali prethodnu verziju pred Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj, drugog septembra 2012. godine, Balkan-Handball.com je ušao u novu fazu razvoja postavljanjem četvrte verzije sajta od njegovog osnivanja. Novi zahtevi interneta i njegovih korisnika, armija čitalaca, koja je u avgustu brojala preko 29.000 unikatnih posetilaca (računara), kao i želja da našem radu damo jednu novu dimenziju, naterali su nas da prethodnih meseci razrađujemo novu platformu Balkan-Handball.com, koja je sada pred Vama.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni, a da će se i ljudima oko sajta, uloženo vreme, energija i sredstva, vratiti na najbolji mogući način.

Novi sajt omogućava mnogo lakše kretanje kroz stranice, veću interakciju putem komentara i anketa, kao i livescore-a na bazi četa, na kome će posetioci moći da ostavljaju i saznaju najnovije rezultate iz svih zemalja i svih rangova takmičenja. U skladu sa mogućnostima, potrudićemo se da pružimo kvalitetne video i foto materijale sa svih događaja na kojima ćemo prisustvovati u narednom periodu. Regionalna orijentisanost sajta, ostaje njegovo glavno obeležje, a ono što smo kao „pioniri“ napravili pre par godina, približavajući ljude iz zemalja Ex-Yu, ne želimo da menjamo.

BH je uvek otvoren za nova mišljenja, savete i kritike. Takođe, tražimo nove saradnike, sve one koji bi želeli da pišu o svom klubu ili nekom određenom takmičenju. Pošaljite nam MEJL

Sorry, there are no polls available at the moment.

Balkan-Handball.com je sa radom počeo 23. marta 2007. godine. Zaključno sa 1. septembrom 2012, sajt je zabeležio 3.2 miliona poseta tokom kojih je otvoreno 9.362.000 stranica sajta. Precizni gugl analitiks, zabeležio je da je preko 660.000 ljudi posetilo Balkan-Handball.com u prethodnih pet i po godina, što najbolje govori o onome što je naš sajt doneo rukometu u medijskom smislu.

Uživajte u novom Balkan-Handball-u. Nadamo se da smo obradovali sve prave poštovaoce našeg rada, a da je region dobio sajt sa novi licem, koji će u narednom periodu održati status jednog od najčitanijih rukometnih medija u Evropi.

Možda vam se dopadne

1 komentar

mare 10/09/2012 - 05:20

Nova verzija izgleda moderno i mnogo prijatnije za oko!

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.