Balkan-Handball.com

Novosti: blogovi na BH-u!

 Niste mogli da ne primetite da ste uporedo sa prvim danima nove godine na dar dobili novi Balkan-Handball.com. Ovaj put nećemo da pričamo o novom dizajnu, konceptima i vizuelnim rešenjima već vam skrenemo pažnju na, za nas najzanimljiviju novinu, a to su kolumne. Svoje stavove, viđenja i razmišljanja o rukometnim temama samo za vas pisaće i već pišu oni koji zaista imaju najviše da kažu.

U kategoriji kolumne već možete pročitati prve blogove priznatih i poznatih rukometnih novinara, Maje Mastnak(Slovenija) i Ričija Gjamovskog(Makedonija). Majina razmišljanja usmerena su ka Svetskom prvenstvu u Hrvatskoj, dok kolega iz Skoplja skreće pažnju na poslednji pokušaj igračica Kometala da izbore goli opstanak na rukometnoj mapi.

Posle Evropskog prvenstva u Makedoniji, rukometni Balkan je u velikom procentu složan u oceni da je reprezentativka Srbije i igračica slovenačkog Krima, Andrea Lekić, na pravom putu da postane autentični promoter svih raskoši rukometne igre. Njen prvi blog je priča o putu koji je Krim prešao da bi stigao do cilja – druge faze Lige šampiona.

Naravno tu su i blogovi urednika BH-a, Žike Bogdanovića, a u njegovom fokusu je očekivano, SP u komšiluku uz želje da sačuvamo ono najvrednije što imamo – zdravlje.  

Ostanite uz nas, najbolji rukomet će i dalje dolaziti odavde!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *