Ognjenović: "Bile su bolje"; Lekić: "Ponosna na devojke" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Ognjenović: „Bile su bolje“; Lekić: „Ponosna na devojke“

Ognjenović: „Bile su bolje“; Lekić: „Ponosna na devojke“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Na završnoj konferenciji posle finala govorili su treneri i igračice Amorim, Lekić i Ognjenović.

Morten Soubak

-Ponosni smo, počastvovani i srećni jer smo osvojili zlatnu medalju. Ovo je najveći uspeh koji smo mogli da napravimo. Pobedili smo svaku utakmicu koju smo igrali i večeras igrali u ovoj fantastičnoj atmosferi. Uspeli smo da odolimo pritisku kojem je podlegao poljski tim u svom meču protiv Srbije. Mi smo novi svetski šampioni i dokaz da osvajač zlatne medalje ne mora da bude iz Evrope.

Saša Bošković

-Čestitke svima na fantastičnoj utakmici. Brazil je večeras bio bolji rival i zaslužio je naslov svetskog prvaka. Još sam ponosniji na moje devojke nego što je brazilski trener na svoje. Jedino mi je žao što nismo mogli da osvojimo zlatnu medalju jer Ceca, jedna od mojih dragih devojaka, večeras završava igračku karijeru.

Eduarda Amorim

-Veoma sam srećna zbog svetskog zlata. Sanjali smo medalju, bilo koju medalju, ali pre drugog poluvremena večerašnje utakmice nismo pomišljali da možemo da osvojimo zlato. Svako od mojih saigračica zaslužuje ovu medalju i ponosni smo što smo je osvojili.

Svetlana Ognjenović

-Čestitam timu Brazila. Bili su bolji i zasluženo osvojili prvenstvo. Žao mi je jer nismo osvojile zlato ali u isto vreme sam prezadovoljna jer smo osvojile srebro. Svakome bih poželela da završi karijeru na način na koji sam ja to upravo uradila, u finalu svetskog prvenstva.

Andrea Lekić

-Čestitke pobedniku. Brazilski tim je igrao na visokom nivou i zaslužio ovaj uspeh. Ponosna sam na devojke jer smo se spremale i trenirale za ovo čitav život. Takođe bih želela da zahvalim našoj publici jer su prikazali Srbiju u pravom svetlu. Ovo ću pamtiti čitav život.  Moram da dodam da sam ponosna i što sam imala zadovoljostvo da igram sa Cecom, koja je jedan od najvećih boraca i fajtera sa kojima sam igrala.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball