Okupili se domaći "Orlovi", Jordović: Ovo će postati praksa - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Okupili se domaći „Orlovi“, Jordović: Ovo će postati praksa

Okupili se domaći „Orlovi“, Jordović: Ovo će postati praksa

zika.bogdanovic
7 komentari

Kompletan stručni štab reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Veselinom Vukovićem, asistentom Vladanom Jordovićem, koji obavlja ulogu i koordinatora stručnog rada RSS, zatim Vladimirom Dragićevićem (trener juniorske reprezentacije) i Aleksandrom Brkovićem (trener kadeta), proveo je jučerašnji dan na „Banjici“ u trenažnom centru organizovanom za najperspektivnije igrače iz domaće Super lige sa reprezentativnim potencijalom. U dva treninga, treneri su mogli da se uvere u kvalitete kandidata za nacionalni dres, pre svega, na Mediteranskim Igrama, koje čekaju „orlove“ narednog leta:

– Ideja je da ovi trenažni centri postanu praksa, a da na njima radimo sa bivšim i sadašnjim juniorskim i kadetskim reprezentativcima, kao i igračima koji igrama u domaćoj ligi skrenu pažnju na sebe. Nedostaje nekoliko igrača, čiji klubovi imaju takmičarske aktivnosti ovih dana. Oni će biti na sledećoj akciji, kada ćemo moći da sagledamo i njihove mogućnosti. Namera nam je da radimo na individualnoj tehnici i taktici, da pratimo igrače i imamo stalni uvid u njihove mogućnosti – rekao je ovom prilikom Vladan Jordović.

Možda vam se dopadne

7 komentari

Jagodinac 26/02/2013 - 21:07

Pa Vukovichu najzad si me shvatio. Za nacionalni tim treba da igraju dechaci iz srpske lige a ne umishljene velichine koje sede po klupa svetskih klubova. Oni ce se sigurno vishe truditi na terenu a ako i ne uspeju neche biti tragedija.

Odgovori
Dimitrije 27/02/2013 - 04:26

Čovek je bio IRONIČAN kad je ovu dvojicu kandidovao u tekstu Žurnala,ako se dobro sećam, za mesto u Reprezentaciji. Čak se novinar nasmejao a evo sad njih dvojice(partizan+lazarevac) na slici vode kadetsku i juniorsku reprezentaciju …bože,bože. Zato smo gde smo. Dok drugi napreduju(Reprezentacija i Klubovi) a mi? Svake godine počinjemo sa MRTVE TAČKE i na to se vadimo .Zadovoljavamo se učešćem u LŠ, naravno nemamo para za više rekli bi oni! Pa ko će da ulaže u ovako organizovane klubove a toliko malo nam treba da od NAŠiH igrača napravimo klub za RESPEKT a ne da se drugi kite nasim perjen,konkrektno mislim na <<>> .Za kraj I ja ću da ponovim njihovu pesmu:Nadam se boljim danima.

Odgovori
Dimitrije 27/02/2013 - 04:36

Konkretno mislim na STANIĆA

Odgovori
vlatko 28/02/2013 - 23:52

druzi izvini moze neznaes ama stanic e od Crna Gora

Odgovori
Dimitrije 01/03/2013 - 16:32

On je Srbin,srpskog roda i ponosa,ministar odbrane Srbije,a ti ne lupaj gluposti i pozdravi mi Makedonca McCaleba!

Odgovori
manila 27/02/2013 - 11:54

Od ove četvorice sa donje slike ne moze jedan trener da se sastavi.sve sami teoretičari,a kad počne utakmica ne znaju gde je levo.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball