Balkan-Handball.com

ZAGREB NA YUGO POGON: Tonči Valčić pomoćnik Igora Vorija

RK PPD Zagreb ulazi u novu sezonu sa novim licima na klupi. Igor Vori će u svojoj debitantskoj trenerskoj godini za prvog pomoćnika imati svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Hrvatske, Tončija Valčića. Zbog trenutne epidemiološke situacije cijeli program priprema će se održati u Zagrebu (dvorana ‘Kutija šibica’ i Arena Zagreb).

  • Igor me pozvao da se pridužim i ja sam se rado odazvao. Napravila se jedna mlada i dobra ekipa s kojom se treba dosta raditi i trenirati a kroz naš zajednički rad i slično viđenje rukometa ali i sa zajedničkim naporom vidim pozitivan ishod. Jako dobro se poznajemo i s dosta njih sam bio suigrač, doduše nismo radili u trenerskom poslu, ali dijelimo rukometna mišljenja i slažemo se oko tih tema. Nažalost ne idemo na visinske pripreme, ali u Zagrebu ćemo imati sve potrebne uvjete i pokušat ćemo što više vremena provoditi kao da smo na pripremama kroz priču, razgovore i video analize. Dečki su došli spremni i dosta dobro su reagirali na naporan početak. Mi smo si cilj zadali i za doći do njega i napretka treba jako puno rada ali vjerujem u ovu ekipu i stručni stožer – kaže Valčić.

Pripreme hrvatskih šampiona započeće 22 igrača. Vori će imati na raspolaganju tri slovenačka rukometaša, dva srpska, te po jednog Crnogorca i reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Golmani: Matej Ašanin, Todor Jandrić, Stipe Purić
Krila: David Mandić, Valentino Ravnić, Davor Ćavar, Josip Božić Pavletić, Vlado Matanović
Levi bekovi: Matej Hrstić, Zvonimir Srna, Miloš Božović, Nemanja Obradović
Srednji bekovi: Filip Vistorop, Aleks Vlah, Luka Mrakovčić
Desni bekovi: Mario Vuglač, Žiga Mlakar, Luka Lovre Klarica
Pivoti: Marin Šipić, Darko Stojnić, Nikola Grahovac, Senjamin Burić

PPD Zagreb će u prvom kolu EHF Lige šampiona 16/17. septembra dočekati nemački Kil.

One Comment

  1. Pingback: RK PPD Zagreb u rukama bivših rukometaša: Valčić pomoćnik Voriju

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *