"Orlići" okupljeni na Kampu u Košutnjaku, mladi Dobrković izabrao Srbiju - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan „Orlići“ okupljeni na Kampu u Košutnjaku, mladi Dobrković izabrao Srbiju

„Orlići“ okupljeni na Kampu u Košutnjaku, mladi Dobrković izabrao Srbiju

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometni kamp Trim 2020, na kojem je učestvovalo 26 najboljih mladih rukometaša rođenih 2004 godine, održan je u sportskoj sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Svakodnevno, u periodu od 01/08.11.2020 godine,najbolji pioniri su dva puta dnevno vredno trenirali ispunjavajući zahteve trenera Gorana Veselinovića i Ivana Đorđevića. Zahvaljujući velikom razumevanju Zavoda za sport, realizovano je testiranje motoričkih sposobnosti a rezultati testova su potvrdili da se radi o izuzetnoj generaciji. Pored motoričkih veština,pod rukovodstvom sportskog psihologa Vladimira Kitanovića, sprovedeno je i testiranje psiho socijalnih karakteristika mladih rukometaša.

Učesnike kampa je posetio i predsednik RSS, Božidar Đurković. Gosti kampa su bili golman senorske reprezentacije Srbije, Vladimir Cupara kao i trener golmana Dimitrije Pejanović koji su mladim talentima nesebično preneli svoje znanje i iskustvo.

Utisak svih koji su bili angažovani u radu sa najboljim pionirima je da se radi o talentovanoj generaciji u koju vredi ulagati i da će ova generacija, u dogledno vreme, iznedriti nekolicinu seniorskih reprezentativaca Srbije.

Na završetku napornog sedmodnevnog rada proglašen je i MVP kampa. Ovoga puta to je Andrej Dobrković, sin nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore, Baranina Marka Dobrkovića, sada trenera u Sloveniji.

Organizator kampa je bio RSS dok je Ministarstvo omladine i sporta pokrilo troškove smeštaja i ishrane svih učesnika kampa.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball