PRESEDAN: Podravka dva puta u tri dana dočekuje Brest! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa PRESEDAN: Podravka dva puta u tri dana dočekuje Brest!

PRESEDAN: Podravka dva puta u tri dana dočekuje Brest!

Marko Marjanović
0 komentar

Užasno vreme pandemije koronavirusa prisiljava na razne egzibicije rukometne klubove i organizacije kako bi nekako nastavili svoja takmičenja. S toga, pravi je presedan ono što će se dogoditi u DELO EHF Ligi šampiona.

Naime, na predlog i u dogovoru sa EHF-om, ekipa Podravke će dva puta u tri dana igrati na svom terenu protiv francuskog Bresta – najpre u subotu od 16.00, u okviru redovnog 8. kola, a potom i u ponedeljak u 18.00, tako da hrvatski šampion neće ni gostovati Brestu u grupnoj fazi. Jasno, ovakva odluka doneta je u cilju smanjivanja opasnosti od širenja pandemije koronavirusa, ali i zbog zgusnutog rasporeda prouzrokovanog brojnim odlaganjima mečeva. Slična situacija zabeležena je u ovom takmičenju prošlog vikenda u Đeru, kada je prvak Evrope dva puta u tri dana ugostio Borusiju Dortmund.

Tim Zlatka Saračevića je u dosadašnjem toku elitnog takmičenja odigrao četiri meča sa skorom od jedne pobede i tri poraza, dok  francuski predstavnik iz šest utakmica ima tri trijumfa, dva remija i jedan neuspeh. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.