Balkan-Handball.com

Pelisterci u novim dresovima dočekuju Kadeten, promovisan i klupski „fan-šop“

Rukovodstvo Eurofarm Pelistera svojski se trudi da napravi evropski brend od kluba iz Bitolja. Pred svoj drugi ovosezonski meč u EHF Ligi Evrope protiv Kadeten Šafhauzena (utorak, 18.45), promovisani su novi dresovi, kao i „fan-šop“ , na radost navijača, popularnih „Čkembara“. 

Zbog aktuelne pandemije koronavirusa, klub nije bio u mogućnosti da promoviše ovu novinu sa navijačima, pa je odlučeno da se to učini onlajn. Pred prvu utakmicu na domaćem terenu, predstavljeni su dresovi za sezonu 2020/2021. Modeli za tri garniture bili su Gradimir Čanevski, Stipe Mandalinić i Mario Tankovski (slika gore).

-Plavo-bela boja je Pelisterova tradicionalna, bila je aktuelna do 90-ih, a zeleno-bela je boja novog vremena. Jako će nam nedostajati navijači, izgledaće kao da je trening utakmica. Verujem da će dvorana biti obojena zeleno-belim bojama kada se navijači budu vratili na tribine – rekao je reprezentativac iz redova Eurofarm Pelistera,Mario Takovski.

Klub je promovisao i onlajn fan šop, putem kojeg navijači mogu da kupe dresove, majice, suvenire i druga klupksa obeležja. Kako javljaju iz Bitolja, cene su vrlo pristupačne, a interesovanje „Čkembara“ je već sada ogromno.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *