Balkan-Handball.com

Perić: Najbolji u finišu – Đukić: Srbija najbolja u grupi

Reprezentacija Srbije, savladala je Izrael 26:22 u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2016. Selektor „orlova“ Dejan Perić, ovako je video meč u Rišonu:

– Čestitke igračima i stručnom štabu na pobedi. Utakmica je bila teška, a opet je nismo prelomili kada smo imali prednost od 5,6 razlike. Mislim da smo finiš utakmice, odnosno poslednjih 15 minuta odigrali najbolje. U tom periodu smo napravili razliku i do kraja rutinski meč priveli kraju. Čestitam Izraelu na dobroj igri.

Dragan Đukić, selektor reprezentacije Izraela:

– Čestitke Srbiji. Nije im bilo lako igrati ovde. Mi smo pokušali da odigramo kako njima najmanje odgovara, ali je njihov individualni kvalitet bio dosta veći. I pre početka sam rekao da je Srbija favorit broj 1 u našoj grupi, što pokazuje pobeda Crne Gore protiv Islanda. Srbija će se sigurno kvalifikovati na EP, ako sve bude u redu, već aprilu bi mogla da se kvalifikuje na EP i počne pripreme za Prvenstvo. To bi bilo dobro, jer tako držimo šansu Rio.

2 Comments

  1. Spiridon Kopicl

    03/11/2014 at 09:18

    Lepo,2 boda su na kontu.Najiskrenije se nadam da će Perić po ubrzanoj proceduri sazrevati kao trener,jer na EP će kašnjenje u odlučivanju o zameni igrača biti odmah kažnjavano,verovatno porazom.

  2. Djordje Teodorovic

    08/11/2014 at 12:50

    „Može kondukter da viče koliko hoće: „SREDINA, pođimo napred“. Nemaju svi šanse da prođu napred, ma koliko to kondukter želeo. A kako je tek teško vratiti se u sredinu…“ citat Veselin Vujovic

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *