Poraz od Francuske na startu Mobelringen Kupa - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Poraz od Francuske na startu Mobelringen Kupa

Poraz od Francuske na startu Mobelringen Kupa

zika.bogdanovic
0 komentar

Ženska rukometna reprezenatica Srbije poražena je od selekcije Francuske 22:18 (13:8) na Mobelringen Kupu u Norveškoj (od 27. do 30. novembra).

U petak od 17 sati vicešampionke sveta sastaju se sa selekcijom Danske. Na turniru Zlatne lige naše rukometašice očekuje i utakmica poslednjeg dana turnira, u nedelju sa selekcijom domaćina. Ovo je prva faza priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. decembra.

Srbija: Radosavljević, Krpež 1, Popović 2, Stepanović 1, Živković 2, Georgijev, Janjušević 3, Risović, Rajović, Radojević, Garović, Bandelier 4, Kačarević, Nišavić 2, Stoiljković 3, Lojpur

Francuska:Kampo 1, Cisse 3, Marie Pineau 1, Landre 1, Baudouin 5, Prouvensier 2, Leynaud, Lawson, Dembele 2, Kamdop, Francois 1, Attingre, Nze Minko, Gnabouyou 1, Niombla 2, Lacrabere 3

Jelena Nišavić, kapiten reprezentacije
– S obzirom na povrede koje su nas zadesile i na podmlađeni tim sa kojim smo došli ovde, mislim da je ovo korektan rezultat. Mogli smo bolje, i već sutra ćemo imati priliku da pokažemo više u utakmici sa Danskom. Prvi put igramo u ovom sastavu i možemo biti zadovoljne.

Saša Bošković, selektor reprezentacije
– Na momente smo igrali dobro, na momente loše, ali sve u svemu da prvi put odigramo u ovom sastavu ovako tešku utakmicu. Mislim da ovaj rezultat uopšte nije loš. više smo kombinovali, svesno, da bi pustili sve devojke da igraju.

Zapisnik sa utakmice možete pronaći na sledećem linku: http://www.handball.no/ko_kamputvikling.asp?KampId=1227219

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball