Balkan-Handball.com

POSLE DVE TITULE U ŠKOLU RIVALA: Branko Tamše trener juniora Celja PL!

Čudni su trenerski putevi. Do pre par meseci trener Gorenja iz Velenja, sa kojim je od 2010. godine ispisao najlepše stranice klupske istorije, osvojivši, pa odbranivši titulu šampiona Slovenije. Branko Tamše, u narednom periodu radiće u najvećem konkurentu RK Celje PL kao trener juniorske ekipe. Mladi stručnjak koji je u klubu iz Velenja proveo 15 godina u raznim ulogama, tako će rasteretiti prvog trenera Celjana, Vladana Matića, koji je bio zadužen i za rad sa mlađim kategorijama slovenačke rukometne institucije iz „Zlatoroga“.

– Veoma sam srećan i počastvovan kontaktom od strane RK Celje PL. Pokazali su interesovanje za moje usluge. Kada su mi predstavili viziju i način rada i kada sam im predstavio svoje poglede, vrlo brzo smo se dogovorili – rekao je Tamše po potpisivanju ugovora sa novim timom.

One Comment

  1. dan

    20/12/2013 at 22:37

    Kuda da krene Branko Tamše biće veoma uspešan trener i strateg – Krasi ga veoma studiozni rad i pristup do svakog protivnika ! – nemeša se u tudje trčeve i polemike , veoma je vredan i zna da postavi zdravu klimu u timu i upravi! Dugogodišnj iskustvo vrhunskog igrača kao i paralelni veoma uspešan rad sa svim mladjim selekcijama u klubu dali su vrhunske rezultati ali nažalost oni koji odlučuju u klubu poneli su se nepotističkum razlozima i odstranili te kao prvog trenera ?! -Nečuveno za Riplija !
    BRANČ NADALJUJ PO SVOJI POŠTENI POTI KOT DO ZDAJ I USPEHI SU VEDI VEDNO OB TEBI!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *