Slovenke bez šanse u Švedskoj! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Slovenke bez šanse u Švedskoj!

Slovenke bez šanse u Švedskoj!

zika.bogdanovic
1 komentar

Najbolje slovenačke rukometašice porazom su startovale u kvalifikacijama za EURO 2014. Švedska je iskoristila prednost domaćeg terena i slavila 30:25 (16:12), a da gošće ni jednog trenutka nisu bile u prilici da ugroze pobedu Skandinavki. Jedini priključak je bio kod rezultata 22:19, ali to nije dovelo do egal završnice. Najefikasnija kod domaćih bila je Alm sa osam, dok je Barbara Lazović predvodila Slovenke sa sedam pogodaka…

Švedska : Slovenija 30:25 (16:12)

Švedska: Idehn, Skagerstam Grubbström, Agren, Fogelström 6, Blohm 1, Sand 1, Westberg, Ahlm, Torstensson 2, Gullden 6, Helleberg 3, Hagman, Wallen, Oden 2, Alm 8, Jonansson 1.
Slovenija: Zec, Marinček, Zrnec 1, Krhlikar, Gros, Mitruševska, Jeriček 4, Hrnčič, Čerenjak 3, Mavsar 4, Lazović 7, Irman 2, Koren 4, Gregorc, Petrinja, Šon.

U nedelju od 18 časova se u Tivoliju sastaju Slovenija i Srbija, koja je večeras lako izašla na kraj sa Švajcarskom 32:21…

Možda vam se dopadne

1 komentar

Zaslorokomet 24/10/2013 - 10:50

Dobar otpor favoriziranoj Švedskoj.Ništa nije izgubljeno . Predlažem RZS , da pokuša konačno jednom organizirati pripreme pred značajne utakmice kako je bog zapovijedio a ne da idu u Švedsku sa jednim treningom. I čestitam selektorici ( utakmicu nisam vidio jer famozna nacionalka nije prenosila )za trud i njoj predlažem da još mladih uključi u sistem priprema . Mislim da su to već napravili u CG, HR, … To bi bio velik poticaj za njih a i za trenutne igračice da se bolje bore. Konkurencija je pozitivna.
pozdrav svima

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball