Radivojević pred Slovake: Čeka nas teži protivnik - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Radivojević pred Slovake: Čeka nas teži protivnik

Radivojević pred Slovake: Čeka nas teži protivnik

zika.bogdanovic
0 komentar

Pred reprezentacijom Srbije je novi izazov zvani Slovačka. „Orlovi“ igraju drugi meč u kvalifikacijama za EHF EURO 2024 u gostima selekciji koja je u prvom kolu poražena na gostovanju u Norveškoj 38:26. Da podsetimo, Srbija je savladala Finsku 34:24.

  • Svakako da smo zadovoljni sa prva dva boda odobrim početkom ovih kvalifikacija. Sve ostalo bi bilo nezahvalno sada kada bih pričao. Naravno da uvek ima nešto što bih ispravio i uvek možemo biti bolji, na tome i radimo zato smo i ovde.Utakmica sa Slovačkom nam je jednako bitna kao i ova utakmica protiv Finske, želimo da i iz te utakmice izađemo kao pobednici. Mislim da je koncentracija i ozbiljnost bila na nivou. Niko se ni jednog trenutka nije opuštao. Naravno, greške su sastavni deo igre i u svakoj utakmici će biti grešaka, ali gledamo samo da od početka do kraja utakmice igramo maksimalno skoncentrisano i maksimalno borbeno što smo i uradili zato smo i zadovoljni, rekao je Radivojević i okrenuo se novom izazovu:
  • Sigurno nas očekuje teži protivnik, iskusniji tim sa nekim jako iskusnim igračima. Vratio se i Martin Stranovski, koji je zvezda Slovačke, može se reći. To je jedan odličan igrač sa odličnom karijerom iza sebe i sa velikim iskustvom naravno. Neće biti lako i ako ne uđemo maksimalno skoncentrisano od početka utakmice sigurno ćemo imati probleme. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno skoncentrisano i borbeno da bi pobedili i uzeli ta dva bitna boda. Mislim da nam je to svakako cilj, ovako između nas igrača mimo taktike koju ćemo da spremimo sa selektorom, ali svakako nam je cilj da uđemo kao u svaku utakmicu do sada borbeno, skoncentrisano i da ne gledamo ko je protivnik već da fokus bude na našoj igri jer samo tako možemo da pobedimo – izjavilo je desno krilo Pik Segeda za sajt RSS.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball