Rastanak RK Nexe i Vedrana Zrnića - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Rastanak RK Nexe i Vedrana Zrnića

Rastanak RK Nexe i Vedrana Zrnića

zika.bogdanovic
0 komentar

RK Nexe doživljava punu rekonstrukciju sastava za narednu sezonu, ali dolazi i do promena u menadžmentu kluba. Posle devet godina ukupno, a pet sezona u ulozi sportskog direktora, od kluba iz Našica oprostio se proslavljeni hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić.

– Ponosni smo što smo u našim redovima imali olimpijskog i svjetskog prvaka, ali i sportskog direktora za čijeg mandata je RK NEXE doživio neke od svojih najvećih uspjeha te postao moderan europski klub. Zrna, ostavio si neizbrisiv trag u RK NEXE. Hvala ti za sve, želimo ti svako dobro u tvom budućem radu i nemoj zaboraviti da ćeš uvijek biti dio naše rukometne obitelji“, stoji u saopštenju kluba, koje je upotpunila izjava Vedrana Zrnića:
 
– „S obzirom na to da nakon nepunih 5 godina prestajem obnašati funkciju sportskog direktora RK NEXE, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima, igračima i navijačima. Bila mi je velika čast biti dio ovog kluba i što smo zajedno podigli klub na višu razinu, igrali F4 EHF Europske lige i bili viceprvaci Hrvatske. Ono na što sam posebno ponosan je činjenica da sam se nakon rukometne karijere uspješno razvio u sportskog djelatnika jednog velikog i modernog rukometnog kluba te pridonio svojim iskustvom, idejama i profesionalnim odnosom u razvijanju rukometnog kluba NEXE. Klubu u budućnosti želim sve najbolje, da postigne još bolje rezultate i uspjehe. RK NEXE ima posebno mjesto u mom srcu jer mi je to prvi posao nakon profesionalne karijere, a ja ću i dalje biti njegov vjerni navijač. Nastavljam dalje s privatnim biznisom kojem ću se posvetiti s jednakim žarom i voljom kao što je to bilo i u rukometnom klubu NEXE.“, zaključio je Zrnić svoju eru u RK Nexe.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball