Ratko Nikolić nije više direktor „orlova“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ratko Nikolić nije više direktor „orlova“

Muška reprezentacija Srbije ostala je bez tehničkog direktora. Tu funkciju je uspešno u prethodne dve i po godine obavljao nekadašnji kapiten nacionalnog tima, Ratko Nikolić.

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku na elektronskoj sednici prošlog četvrtka o „razrešenju tehničkog direktora muške reprezentacije“ bez dodatnog objašnjenja te odluke.

Dva dana ranije, rukometnim krugovima se pronela informacija o tome da je Nikolić podneo ostavku na mesto direktora i to obznanio stručnom štabu i reprezentativcima.

Jedan od najboljih pivotmena u evropskom rukometu s kraja prve decenije XXI veka bio je jedan od najbližih saradnika selektora Tonija Đerone, s kojim je sarađivao od njegovog postavljenja u junu 2022. godine.

Ko će funkciju direktora reprezentacije obavljati u narednom periodu, s obzirom da Svetsko prvenstvo počinje za dva meseca, još uvek nije poznato.

One Comment

  1. JaoMile

    08/11/2022 at 10:14

    Još pre nekoliko meseci je gospodar svih sudbina u RSS-u ,naglas promišljao u bašti SC Voždovac o neophodnosti da se „otera“direktor ,sa sve selektora u paketu..razlog ? Nepoštovanje autoriteta iz senke.Da li je pandorina kutija ikada bila zatvorena ??

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *