Roganović posle "4 od 4": Prava smo, velika ekipa koja nikad nije zadovoljna - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Roganović posle „4 od 4“: Prava smo, velika ekipa koja nikad nije zadovoljna

Roganović posle „4 od 4“: Prava smo, velika ekipa koja nikad nije zadovoljna

zika.bogdanovic
0 komentar

Dve pobede na startu puta za EHF EURO 2024 ulila su dodatnu dozu zadovoljstva u tabor selekcije Crne Gore. Selektor Zoran Roganović bio je izuzetno zadovoljan odrađenim u duelima sa Kosovarima i Bosnom i Hercegovinom.

„Jako sam zadovoljan pristupom i zalaganjem, tom kolektivnošću koja nas krasi u posljednje vrijeme, a u budućnosti će još više. Prava smo, velika ekipa, koja nikad nije zadovoljna. Uvijek imamo male ciljeve koji nas usrećuju i daju nam podstrek da idemo još više i bolje. Siguran sam da ćemo tako nastaviti i na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Roganović.

„Znam u kojem smo stadijumu procesa i koliko smo vremena radili da bi fenomenalni individualni kvalitet došao do izražaja. Smatram da na pojedinim pozicijama imamo igrače vrhunskog svjetskog kalibra, tako da nisam strahovao pred ove dvije utakmice, već sam rekao da su priprema za ono što nas očekuje u januaru. I da nije bilo povoljnog rezultata, znali smo da možemo da se izvučemo u nastavku kvalifikacija u martu ili junu”, istakao je 44-godišnji stručnjak koji je na kormilu nacionalnog tima od 2018. godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball