Crnogorci sa +11 iz Sarajeva – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Crnogorci sa +11 iz Sarajeva

Ništa od derbija Bosne i Hercegovine i Crne Gore 25:36 nije viđeno u „Skenderiji“ pred 2.000 gledalaca. Loše izdanje domaćeg sastava koji nije bio konkurentan ozbiljnom rivalu zaključak je EHF nedelje u kojoj je na klupi debitovao Irfan Smajlagić.

Crnogorci su rutinski pronalazili načine da dođu do mreže rivala, prednost je rasla iz minuta u minut. U 14. je bilo 10:4 za goste, a mladi Bojić nije imao pomoć odbrane da se spasi rešetanja sa svih strana crnogorskih rukometaša.

Došla je BiH na 7:11, ali to je bio i poslednji kakav-takav priključak. Nepotpuna smena generacije je krenula, ali daleko je od toga da se može širiti optimizam kada se vidi ovaj meč bosanskohercegovačkih rukometaša…

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Miloš Vujović sa osam golova.

BIH – CRNA GORA 25:36 (11:21)

BiH: BOJIĆ (jedna odbrana), Ahmetašević (šest odbrana), Vukšić 1, Herceg 3, PANIĆ 3, Ovčina 1, Terzić, Perić 2, HAMIDOVIĆ, Mandić, DRAGANIĆ 1, DAVIDOVIĆ 9, HADŽIOMEROVIĆ 1, BOŠKOVIĆ 1, Građan 3, Jeremić.

Crna Gora: Matović (pet odbrana), SIMIĆ (šest odbrana i sedmerac), Bakić 2, M. VUJOVIĆ 8 (3), Lazović 2, ČEPIĆ 2, B. VUJOVIĆ 4, RADOVIĆ, Kaluđerović 1, S. Vujović 3, Ševaljević, Božović 2, Lasica, Vujačić 2, ANĐELIĆ 3, GRBOVIĆ 7.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *