RSS se izvinio Nikčeviću: "Ne povlači se iz reprezentacije" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan RSS se izvinio Nikčeviću: „Ne povlači se iz reprezentacije“

RSS se izvinio Nikčeviću: „Ne povlači se iz reprezentacije“

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometni savez Srbije oglasio se saopštenjem povodom propusta u dodeli nagrade Ivanu Nikčeviću za odigrane utakmice u državnom dresu na meču sa Austrijom. U njemu piše da je generalni sekretar Rukometnog Saveza Srbije Božidar Đurković, razgovarao odmah nakon utakmice sa levim krilom srpske reprezentacije Ivanom Nikčevićem, povodom propusta koji se desio nedavno u Zrenjaninu,. Pred kvalifikacioni meč sa Austrijom, spiker, koji je vodio program, nije prozvao Nikčevića da primi plaketu za odigranu 116. utakmicu u dresu reprezentacije.

„Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vujina, Rajka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili, i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentacije su deplasirane“, rekao je generalni sekretar RSS-a Božidar Đurković.

Orlove očekuju još dva meča, sa selekcijom Rusije 12. juna 2013. godine, u 18 sati, a četiri dana kasnije i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine na domaćem terenu, kako bi se plasirali na EP 2014 u Danskoj.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball