ARKUS liga od naredne sezone na TV Arena sport - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija ARKUS liga od naredne sezone na TV Arena sport

ARKUS liga od naredne sezone na TV Arena sport

Marko Marjanović
0 komentar

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije  potpisan je sporazum o saradnji između Arena Channels Group i Rukometnog saveza Srbije. Ugovor su potpisali Milena Delić, predsednica UO RSS i Nebojša Žugić, generalni direktor Arena Channels Group, a sporazum podrazumeva prava na prenose svih utakmica pod okriljem Rukometnog saveza Srbije do 2025. godine.

Od predstojeće sezone, Arena će direktno prenositi najmanje jednu utakmicu svakog kola ARKUS lige.

  • Srećna sam i ponosna što smo domaćini ovako izuzetnog događaja, a to je potpisivanje ugovora sa TV kućom koja promoviše rukomet, ne samo srpski, već i međunarodni. Ono što je za nas najznačajnije je to što će Arena prenositi minimum jednu utakmicu po kolu ARKUS lige od sezone koja je pred nama. Klubovi se vredno spremaju, u prilog tome ide i činjenica da u tim klubovima igraju rukometaši i rukometašice osvajači medalja sa nedavno završenih Mediteranskih igara, odnosno juniori, koji se posle skoro dve decenije bore za medalju na Evropskom prvenstvu. Najavljujemo domaće prvenstvo, zanimljivo i kvalitetno. Zahvaljujem se gospodinu Nebojši Žugiću na ukazanom poverenju, kao i na dosadašnjoj saradnji, veri i želji da zajedno radimo na popularizaciji rukometa – rekla je predsednica UO RSS, Milena Delić.

Generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić naglasio je da potpisivanjem ovog sporazuma Arena sport nastavlja da promoviše domaći sport:
– Kao što ste navikli, Arena sport ima veliku želju da prenosi domaći sport i da ga promoviše, odnosno utiče na mlade ljude da se okrenu sportu i razvoju istog. Izuzetno sam srećan što ćemo saradnju sa RSS proširiti u ovom pravcu i želja je da se rukomet vrati na staze uspeha. Nadam se da ćemo u periodu naše saradnje ponoviti neke od tih uspeha i da će zasijati još neka medalja. Želja je da se popularizacijom rukometnih takmičenja vrate gledaoci, ali najvažnije je da se deca vrate rukometu, da treniraju i to je zadatak TV Arena sport kao društveno odgovorene kompanije, rekao je Žugić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball