RSS započeo promociju EHF EURO 2012 na društvenim mrežama - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan RSS započeo promociju EHF EURO 2012 na društvenim mrežama

RSS započeo promociju EHF EURO 2012 na društvenim mrežama

0 komentar

 U cilju boljeg promovisanja predstojećeg Evropskog rukometnog prvenstva za muškarce u Srbiji, Rukometni savez Srbije je obezbedio prisustvo na popularnim društvenim mrežama. Evropsko prvenstvo se održava u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu i Nišu od 15. do 29. januara 2012. godine, a svi zainteresovani će moći da dobiju ažurne informacije i učestvuju u nagradnim akcijama na Facebook, Twitter i You Tube stranicama ovog značajnog takmičenja.

Prisustvo je ostvareno na društvenim mrežama koje su najviše zastupljene u Srbiji i regionu – Facebook, Twitter i You Tube. Svojim prisustvom na navedenim mrežama promovisaće se  Rukometni savez Srbije kao domaćin Evropskog prvenstva kroz neposredan i otvoren kontakt  sa svim zainteresovanim stranama. Na stranicama će se nalaziti informacije o Savezu, kao i vesti o narednim dešavanjima, promocijama i turnirima, propraćene odgovarajućim multimedijalnim sadržajima.

Na Facebook stranici će biti organizovana takmičenja, koja će podići svest javnosti o ovom događaju i obezbediti bolju informisanost građana o predstojećem turniru. Korišćenje Twittera kao medija za plasiranje informacija u realnom vremenu će se najviše ogledati u izveštavanju sa samih utakmica, dok će se You Tube koristiti kao platforma za deljenje video sadržaja sa prvenstva.

Adrese navedenih stranica su:

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball