Rumunija pravi test pred start EHF EURO 2012 (19h) - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Rumunija pravi test pred start EHF EURO 2012 (19h)

Rumunija pravi test pred start EHF EURO 2012 (19h)

zika.bogdanovic
1 komentar

Reprezentacija Srbije, završila je sa pripremama u Vrnjačkoj Banji i u prepodnevnim časovima kreće put Pančeva, gde će od 19 sati odigrati meč sa selekcijom Rumunije. Rumunke, koje će takođe učestvovati na Evropskom prvenstvu od utorka u Srbiji (Grupa D, Vršac), odigrala je dvomeč sa Nemačkom proteklog vikenda. Prvi meč je rešila u svoju korist 28:25, dok je u revanšu doživela katastrofu 30:9, ali to ne bi trebalo da govori o njihovom kvalitetu:

– I pre prvenstva sam rekao da će nam svaki trening biti igra za dva boda, tako da ćemo sa Rumunkama igrati 100%. Nemamo razloga da kalkulišemo i skrivamo karte. Daću svim devojkama šansu da igraju u Pančevu, a na njima je da odigraju najbolje što umeju. Rumunke su zabeležile težak poraz od Nemačke, ali to ne treba da nam bude nikakav reper. Bitni smo mi, a ne protivnik – kaže selektor Saša Bošković, koji je zadovoljan odrađenim u Vrnjačkoj Banji:

– Poremetile su nas sitne povrede, ali na to smo računali. Lojpur nam se povredila, Fića(Biljana Filipović) je bila malo izbačena iz trenažnog procesa, ali u principu možemo biti zadovoljni. Nema puno treninga do utorka i starta, ali ostaje vremena da razgovaramo i rešimo neke nedoumice. Devojke su svesne trenutka, samo pričaju o rukometu, to čujem na svakom koraku. Maksimalno su skoncentrisane na svoje zadatke.

KRISTINA LIŠČEVIĆ: “DOBRA GENERALNA PROBA PRED NORVEŠKU”

Zadovoljna odrađenim je i zvanično najbolja mlada igračica EHF Lige šampiona, Kristina Liščević:

– Imali smo dobru atmosferu i uslove za rad. Zadovoljna sam, radili smo dosta na fizičkom planu u prvoj nedelji, tako da je nastavak u Banji više bio posvećen oporavku i radu na nekom psihičkom planu. Hvala svima u Aranđelovcu i Vrnjačkoj Banji. Nadam se da ćemo se vraćati u „Solaris“ i u budućnosti.

Rumunke će poslužiti za zagrevanje pred start EP sa Norveškom…

– Poznajemo Rumunke dosta dobro.  U Pančevu čemo zaključliti na kom smo nivou u odbrani i napadu, ali sigurno je da to nije ekipa istog mentalnog sklopa kao Norveška. Opet, dovoljno su dobre da nam budu dobra generalna proba pred prvenstvo.

Možda vam se dopadne

1 komentar

romania 30/11/2012 - 17:32

Hello everybody!
Where i can watch any LIVE TEXT or LIVE SCORE? for match from tonight? romania-serbia(19:00)

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball