Balkan-Handball.com

Saša Bošković: Nema tima na svetu koji ne možemo da pobedimo

Selektor reprezentacije Srbije, Saša Bošković, bio je zadovoljan nakon uvodne pobede u kvalifikacijama za EURO 2014 nad Švajcarskoj 32:21 u Vrnjačkoj Banji:

–  Imamo zaista dobar tim,  I sve devojke su igrale dobro večeras. Prošle godine na Evropskom Prvenstvu smo pokazali da možemo mnogo, a ove godine cilj nam je medalja. Očekujemo tvrdu utakmicu protiv Slovenije, ali i pobedu. Dobro ih poznajemo.  Nema reprezentacije na svetu koju moje devojke ne mogu da pobede.

Jelena Živković, reprezentativka Srbije: Drugo poluvreme Svajcarkinje su bolje igrale, za razliku od prvog dela. Malo smo se opustile, ali smo ostvarile cilj. Idemo dalje,u Sloveniju, na pobedu.

Jesper Holmris, selektor reprezentacije Švajcarske: Moje devojke su se trudile ali igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Hvala Srbiji na gostoprimstvu i želimo vam puno sreće na predstojećem Prvenstvu sveta.

Ariane Gajsman reprezentativka Švajcarske: Dale smo sve od sebe ali je Srbija jednostavno bila  bolja. Igrale smo bolje u drugom poluvremenu ali ni to nije bilo dovoljno.

Ulaznice za utakmicu prodavale su se po ceni od 100,00 dinara a kompletan prihod od ulaznica namenjen je aktivnostima ženskog centra „Milica“ iz Vrnjačke Banje.

Ženski centar MILICA iz Vrnjačke Banje je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi unapređenja položaja žena u lokalnoj zajednici. Ovo udruženje su formirale žene lečene od karcinoma uz pomoć svojih sugrađanki, a kao primarnu aktivnost ima pružanje psihološke podrške obolelima od karcinoma i njihovim porodicama u cilju prevazilaženja problema sa kojima se suočavaju prilikom prolaska kroz proceduru lečenja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *