SEHA F4: Zagreb i Vardar za finale - Vujović: Možemo dobiti svakog, ali oni su favoriti - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SEHA F4: Zagreb i Vardar za finale – Vujović: Možemo dobiti svakog, ali oni su favoriti

SEHA F4: Zagreb i Vardar za finale – Vujović: Možemo dobiti svakog, ali oni su favoriti

Marko Marjanović
0 komentar

Pred start fajnal fora petog izdanja SEHA Gasprom lige, koji će se od 1. do 3. aprila održati u Varaždinu. medijima su se obratili predstavnici svih timova učesnika – PPD Zagreba, Vardara, Vesprema i Meškov Bresta.

Na početku, prisutne predstavnike medija pozdravio je direktor SEHA Gasprom lige, Siniša Ostoić.

-Nadam se da ćemo svi uživati u ovom spektaklu, da ćemo svi biti zadovoljni u nedelju uveče kada se sve završi. Karata za nedeljne mečeve više nema. Za ovaj veliki događaj akreditovano je 160 novinara –  ta dva podatka govore da smo dobro radili. Nadam se da ćemo izdržati ovaj fajnal for i potvrditi da predstavljamo najbolji rukomet u regionu, jer će nas čitava Evropa gledati.

U drugom polufinalnom meču, u petak od 20:30, sastaće se PPD Zagreb i Vardar. Treneri i igrači dva tima koja su nedavno obezbedila i plasman među osam najboljih na starom kontinentu, govorili su u opuštenoj i šrijateljskoj atmosferi o predstojećoj utakmici.

Raul Gonzales, trener Vardara

  • Jako smo zadovoljno sezonom u SEHA. Završili smo na drugom mestu u regularnom delu, što je veliki uspeh. Igramo protiv PPD Zagreba, sjajne ekipe koja ima miks mladih i talentovanih, odnosno iskusnih igrača. U ligi se igra jako kvalitetan rukomet, zadržava se jako visoki nivo. Šterbik i Gorbok imaju problema sa poivredama, ali mislim da će igrati.

Stojanče Stoilov, igrač Vardara

-Vardar se na perthodnom fajnal foru nije pokazao u pravom svetlu, nadam se da ćemo sada to ispraviti. Odlično se poznajemo sa Zagrepčanima, nema tajni. Očekujem dobru utakmicu, neka bolji pobedi.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba

  • Drago mi je da je ovoliko medija prisutno, to znači da je SEHA projekat jako dobar. Od osam najboljih ekipa Evrope, tri dolaze iz SEHA lige. Zadovoljni smo plasmanom u četvrtfinale, ali to je već davno za nama, ne razmišljamo o tome. Mediji potenciraju taj uspeh, ali smo fokusirani na polufinale. Skoncentrisani smo na Vardar, sjajan tim sa sjajnim igračima. Oni su vrhunski organizovan klub, vidite da imaju i bolju opremu od nas (smeh). Mislim da su oni blagi favoriti protiv nas, iako smatramo da možemo dobiti svaku ekipu u Evropi, pa i njih.

Zlatko Horvat, kapiten PPD ZAgreba

-Nadamo se da će varaždinska arena biti puna, dve odlične utakmice su na programu sutra. Pobeda u Manhajmu nam je dala dodatan vetar u leđa. Želimo nastaviti sa napretkom, da damo maksimum sutra. Ako to ne bude dovoljno za pobedu, stisnućemo ruku proltivniku.

Foto: Igor Panevski

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball