Balkan-Handball.com

SEHA i Sportradar ozvaničili višegodišnju saradnju

Sportradar, svetski priznati distributer sportskih podataka, najavio je produžetak saradnje sa kompanijom SEHA ltd kako bi se zaštitila SEHA Gazprom liga i sam sport od pretnji nameštanja utakmica.

U skladu sa sporazumom, pomenuti saradnik će pružati niz usluga i rešenja radi zaštite lige, timova ali i igrača od posledica koje mogu biti prouzrokovane nameštanjem utakmica. Produžetak saradnje najvaljen je na tri godine.

Sportradar će nagledati SEHA gazprom ligu koristeći vodeći (FDS), najsavremeniji tehnički sistem za nadgledanje klađenja u svetu. Istovremeno, pružaće edukativne i preventivne radionice za osoblje i igrače lige. Pomenute radionice dizajnerane su sa ciljem da informišu učesnike o potencijalnim pretnjama integritetu takmičenja, kako mogu da promovišu pravilno i etičko ponašanje, odnosno kako da se zaštite od bilo kakvih nezakonitih aktivnosti.

  • SEHA Gazprom liga raste, pa smo prepoznali potrebu za transparentnošću i očuvanjem podataka. Ovo partnerstvo je veliki korak napred. Sportradar Integrity Services i njihov spektar vodećih rešenja pružiće nam sigurnost – rekao je Siniša Ostić, generalni direktor SEHA Gazprom lige
  • Velika je privilegija sarađivati sa SEHA Grzprom ligomu u kontinuiranoj borbi protiv nameštanja utakmica. Održavanje sporta“čistim“ konstantan je motiv i za nas i za organizacije sa kojima radimo. Naš tim će uložiti sve napore, da uz pomoć FDS sistema nadgleda sve radnje na tržištu, te na taj način doprinese poboljšanju takmičenja – istakao je Andreas Kannich, generalni direktor Sportander Integrity Servicies-a

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *