Božidar Đurković novi predsednik SEHA lige! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Božidar Đurković novi predsednik SEHA lige!

Božidar Đurković novi predsednik SEHA lige!

Marko Marjanović
0 komentar

Nekadašnji predsednik i generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije, i aktuelni predsednik Takmičarske komisije Evropske rukometne Federacije, Božidar Đurković, izaban je za novog predsednika SEHA Gazprom lige.

Dosadašnji rukovodilac, Mihajlo Mihajlovski, proglašen je za počasnog predsednika ove organizacije. Za potpredsednike su imenovani Tomislav Grahovac, Boris Šapožnjikov i Zoltan Čik. Novi član Izvršnog Odbora je predsednik RK Eurofarm Pelister, Zoran Sterjev. Generalni direktor je Siniša Ostoić, dok je Marjan Načevski zadužen za Takmičarsku komisiju.

-Velika je čast i ponos, ali i obaveza postati predsednik i naslediti gospodina Mihajlovskog na ovoj funkciji. Pre svega, želeo bih da mu se zahvalim na dugogodišnjem predanom radu i nesebičnom doprinosu razvoju ovog takmičenja, koje je postalo jedno od najboljih u Evropi. Cilj mi je da nastavim istim putem i da zajedno sa članovima Izvršnog odbora iz godine u godinu radimo na tome da regionalna liga bude sve bolja i bolja. Verujem da ovo takmičenje ima prostora za dodatni iskorak, a nadam se da ćemo to i ostvariti u narednom periodu. Još jednom želim da se zahvalim svima na ukazanom poverenju i učiniću sve da u potpunosti opravdam ukazano poverenje – rekao je Đurković, novi predsednik SEHA – Gazprom lige.

-Pre svega, želeo bih da se zahvalim svima na desetogodišnjoj uspešnoj saradnji, a posebno ovde želim da istaknem da smo za tih deset godina napravili respektabilno i kvalitetno takmičenje koje se organizuje na visokom nivou. Zaista sam ponosan na protekli period i uveren sam da SEHA čeka svetla budućnost u svetu rukometa. Lično smatram da je pravo vreme da svoju funkciju predsednika predam osobi kao što je gospodin Božidar Đurković, za koga verujem da može da nastavi put koji smo svi zajedno izgradili u poslednjih deset godina svojim znanjem i iskustvom. Novom predsedniku želim puno sreće i uspeha u izgradnji još boljeg takmičenja, a ja ću uvek biti jedan od najvećih zagovornika ovog takmičenja – kazao je Mihajlovski.

Foto:SEHA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball