Marković: "Samo rezultatom zadovoljan", Butulija: "Zaslužena pobeda Borca - Sutra je novi dan" - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Marković: "Samo rezultatom zadovoljan", Butulija: "Zaslužena pobeda Borca – Sutra je novi dan"

Marković: "Samo rezultatom zadovoljan", Butulija: "Zaslužena pobeda Borca – Sutra je novi dan"

0 komentar

 Na konferenciji za medije nakon trijumfa Borca nad Crvenom zvezdom 24:20 na "Banjici", raspoloženje predstavnika dva tima, bilo je različito.

SRĐAN TRIVUNDŽA, LEVI BEK BORCA:

– Svi smo priželjkivali ovakav rezultat, posle lošeg izdanja na Cetinju. Poljuljalo nam se samopouzdanje posle tog poraza, ali se sada vratilo i sve je onako kako treba da izgleda u Borcu ove sezone. Drago mi je da sam igrao protiv Zvezde, mog bivšeg kluba. Čestitam im na fer i korektnoj igri. Igrala se čvrsta odbrana na obe strane. Dali smo svoj maksimum. U ovom momentu, mi smo u boljoj formi. Zvezda ima problema u igračkom kadru i to je rezultiralo ovakvim ishodom.

DRAGAN MARKOVIĆ, TRENER BORCA:

– Zadovoljan sam samo rezultatom. Nisam zadovoljan realizacijom u prvom poluvremenu, ali opraštam igračima jer su u silnoj borbenosti pravili greške.  Došli smo sa velikim respektom prema Zvezdi. imaju kompletan tim i njihovo vreme tek dolazi. Imali smo sreću što je treće kolo i što se Zvezda još uvek nije uigrala. Imali smo sreću i da Kosanović nije branio, koji nas je „ohladio“ u Banja Luci. U nekim momentima smo imali više sreće i to smo iskroristili – rekao je popularni „Marka“, pohvalivši gostoprimstvo crveno-belih.

– Vardar je imao loš start, a važi za jednog od favorita. Zvezda se kasno finansijski organizovala letos. Ovo su nama veliki bodovi, jer u drugom delu odavde neće puno ekipa odneti bodove. Čim se ekipa bude stabilizovala i veći favoriti će ovde padati.

 IGOR BUTULIJA, TRENER CRVENE ZVEZDE:

– Bolja igra i zaslužena pobeda Borca. Bili su borbeniji, imali više želje i discipline. Ono što je najvažnije i iskusniji su što je veliki znak pitanja za moju ekipu. Sada sam im rekao u svlačionici, klin se klinom izbija, istrajaću i biće mnogo bolje i tečnije. Imamo ogromnih problema, izgubili smo Jokića, igrali bez levog krila. Nema lakih golova i to je veliki problem. Ne može se igrati peške od odbrane do napada. Fali nam Kosanović, Blečić je danas odigrao prvi put, dosta korektno, Živković je povređen. Sutra je novi dan i nastavljamo da radimo. Borcu želim samo najbolje. Nama je fokus na našoj Ligi. Prilika je da pružimo mladim igračima prostora u SEHA Ligi. Okrećemo se narednoj utakmici – rekao je Butulija i dodao:

– Imamo nenormalno grešaka, pa da ne treniraju tri meseca, ovakve greške ne bi trebalo da se prave. Jednostavno, trenutno je tako. Ništa ne funkcioniše. Najlakše je saviti glavu, ali ubeđen sam da će se radom ispraviti i biti bolje.

BOŽIDAR NADOVEZA, kapiten Crvene zvezde:

– Opet smo izgubili našim greškama. Dai smo mnogo prostora Borcu da igra oko naše zone i to nas je koštalo. Imali smo raspoloženog golmana, branili smo se, ali nismo davali lake golove, kao Borac. To je po meni odlučilo utakmicu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball