Našice spremne za spektakl: Igrači Nexea posetili fabriku i podelili karte za meč sa Vardarom - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Našice spremne za spektakl: Igrači Nexea posetili fabriku i podelili karte za meč sa Vardarom

Našice spremne za spektakl: Igrači Nexea posetili fabriku i podelili karte za meč sa Vardarom

Ognjen Borjanović
0 komentar

Sprema se spektakl u Našicama. Stiže prvak Evrope, a u Hrvatskoj će ga čekati pakleno teško gostovanje Nexeu. Čitav grad je mobilizovan i spreman za rukometni okršaj vredan polufinala SEHA Lige. Koliko su maksimalno shvatili situaciju govori podatak da su igrači kluba obišli fabriku Našicecement i podelili karte za današnj meč, a sve to kako bi napunili halu sportova. 
Kako navode iz kluba ovo je prvi marketinški potez kojim će se u budućnosti popularizovati rukomet u Našicama i okolini. U obikasku fabrike pored predsednika kluba Josipa Ergovića, bio je igrač Fran Milenta i nekadašnji igrač, a sada marketing menadžer – Vedran Zrnić.

  • Drago mi je da su igrači obišli i videli kako i koliko naši radnici marljivo rade i koliko je komplikovan posao. Iskreno se nadam da će naši radnici iskoristiti priliku i doći na utakmicu u nedelju – izjavio je predsednik Josip Ergović.
  • Danas smo posetili fabriku cementa gde smo radnicima delili karte za utakmicu četvrtfinala SEHA Gazprom lige u kojoj igramo protiv Vardara. Biće to još jedan spektakl u našoj i u režiji naših navijača i daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu – istakao je Fran Mileta.
  • Bila je ovo lepa prilika da posetimo fabriku na poziv našeg predsednika Josipa Ergovića. Došli smo kao ekipa videti uslove u kojima funkcioniše fabrika. Takođe, iskoristili smo priliku da pozovemo radnike da dođu i bodre nas u jako bitnoj utakmici protiv Vardara. Planiramo u budućnosti da nastavimo sa ovakvim akcijama kako bi poboljšali vezu igrača i radnik tvornice. Mislim da je to pozitivna stvar – zaključio je Vedran Zrnić.

Podsećamo Nexe će danas od 17 časova dočekati Varadar u okviru četvrtfinala SEHA Gazprom lige.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball