Nexe zaključuje uspešnu 2011. godinu sa Izviđačem (19h) - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Nexe zaključuje uspešnu 2011. godinu sa Izviđačem (19h)

Nexe zaključuje uspešnu 2011. godinu sa Izviđačem (19h)

0 komentar

 Rukometaši Nexe-a iz Našica, odigraće poslednji meč u ovoj sezoni, a protivnik će im biti Izviđač iz Ljubuškog u nedelju od 19 časova u Našicama. Uspešna godina u kojoj su izborili evropsko proleće, nametnuli se kao ozbiljan rival svim protivnicima u SEHA ligi i podigli svoj klub na još jedan nivo više, biće zaključena mečom sa "Skautima":

– Očekuje nas dobra i zanimljiva utakmica, to je sigurno. Takva je, uostalom, bila i naša utakmica u Ljubuškom na početku sezone. Izviđač je mlada i dobra momčad, izuzetno čvrsta i borbena, tjelesno odlično pripremljena. U prošlome su kolu kod kuće uvjerljivo pobijedili Metaloplastiku. Imaju jednog od najboljih vratar SEHA lige – Benjamina Burića, koji nam je u prvoj utakmici zadao puno glavobolje. Igraju odličnu 5-1 obranu s puno blokova. Biti će to pravo nadmudrivanje s njihovom obranom i vratarom – kaže desni bek, Nikola Kedžo.

Utakmicom Nexe – Izviđač završava se jedna uspešna godina…

  – Da, i bilo bi odlično kada bi dvorana bila puna pa da zajedno s navijačima, još jednom pobjedom, zaključimo ovu uspješnu godinu. Vidimo se u nedjelju u našoj dvorani u 19 sati!

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball