Oglasio se Metalurg: "Sramno suđenje u Našicama - Da li ima smisla nastaviti?" - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSEHA Oglasio se Metalurg: "Sramno suđenje u Našicama – Da li ima smisla nastaviti?"

Oglasio se Metalurg: "Sramno suđenje u Našicama – Da li ima smisla nastaviti?"

10 komentari

 Makedonski šampion, RK Metalurg, uputio je otvoreno pismo predsedniku SEHA projekta, SAndiju Šoli, komesaru takmičenja, Draganu Načevskom i svim učesnicima regionalnog takmičenja, nezadovoljan suđenjem u prethodnom  delu sezone, a mi ga prenosimo u celosti.

Postovani rukometni prijatelji ,

RK Metalurg kako jedan od klubova ucesnika SEHA lige , ujedno i jedan od zagovornika ove lige, hteo bi da obavjesti predsednika lige i komesara iste , da je sramno sudjenje Mošorinskog i Pandžića iz Novog Sada na utakmicu 15 kola SEHA lige izmedju RK NEXE i RK METALURG prelilo casu strpljena i tolerancije katastrofalnog sudjenja u ovoj ligi.( cast pojedinim parovima )

U izuzetno nepovoljnim uslovima putovanja , nas tim je uspeo da dodje do Nasice i bio spreman da odigra korektnu utakmicu sa ekipom NEXEa , medjutim lepu rukometnu prestavu pokvarila su dva coveka koji rukomet gledaju samo kao izvor svoje zarade, a ne kao sportsku igru dva sportska protivnika.

Prvo poluvreme je proteklo u dominacii domaceg tima i tu nema nikave zamerke. U drugom poluvremenu, kada je nasa ekipa bolje zaigrala i izjednacila rezultat , e onda su na scenu stupili “ reziseri” sa svojim bezobrazno tendencioznim sudjenjem.

Delili su kartone i kazne nasim igracima , oduzimali loptu , za prekrsaje koji su samo oni videli, a da bi sacuvali autoritet tu je bio i crveni karton. I da je stvar ironicno smesta , direktni crveni karton je dobio nas igrac sa broj 13 Mirkulovski Filip koj u karijeri ( a ima dosta bogatu rukometnu karijeru) nikad nije dobio ni opomenu za prigovor. A na drugoj strani sve je bilo tolerisano.

Kako ovo ne bi bile samo reci ocajnika i ekipe koja je izgubila utakmicu pa trazi alibi , mi bi Vas zamolili da pogledate video zapis ove utakmice.

Nakon ove utakmice ostali smo i bez dva igraca i po najvise zaslugom gore navedene gospode , zato sto nisu bili u situaciju da zastite igru i rukometase grubih startova.

Nakon svega ovoga ,( a dok ovo pisemo jos uvek smo u autobusu po zavejanim putevima Balkana) ,

Mi u upravi RK Metalurga se pitamo dali uopste ima smisla nastaviti ovakvu ligu ,

Mi ćemo jos jednom preispitati svoj nastup u ovakvoj SEHA ligi.

S postovanjem,

RK Metalurg Skopje

Predsednik

Čokrev Risto s.r.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball