Pero Milošević: "Čast je pobediti Zagreb – Sramota što nema kamera" – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Pero Milošević: "Čast je pobediti Zagreb – Sramota što nema kamera"

 Lovćen  je posle Borca i Metaloplastike, savladao i trećeg evropskog šampiona, C.O Zagreb. Najuspešniji trener u istoriji kluba sa Cetinja, Pero Milošević, bio je prezadovoljan igrom, ali se i osvrnuo na medijsku pažnju koju Lovćen dobija:

– Prezadovoljan sam. Čast nam je da pobijedimo Zagreb. Prije nas to je pošlo za rukom samo Tatranu u poslednjoj sekundi. Velika utakmica i bez Marka Draškovića odigrali smo fantastično. Odlično smo se spremili, taktički smo radili dobro. Simić je ponovo odradio veliki posao, dok sam iskreno osjećao da će ovo biti veče Ivana Perišića. Dan prije utakmice sam razgovarao sa njim u teretani i dodatno ga motivisao da se ne zadovoljava samo sa 3,4 gola što je bio slučaj ranijE – kazao je Milošević i dodao:

– Razočaran sam odnosom pojedinih medija prema nama. Sigurno da su ovi momci zaslužili večeras više kamera i u najmanju ruku direktan televizijski prenos. Da li nekome smeta to što Lovćen koji je ostao bez šest igrača, a doveo samo dva igra zapaženu ulogu u SEHA ligi. progutali smo mnogo toga i nastavili da igramo i treniramo. Sramota je da niko nije došao ovo da snimi jer je Zagreb bivši šampion Evrope i ekipa koja je trenutno među osam najboljih – zaključio je bivši crnogorski selektor.

Vladimir Jelčić, pomoćni trener Zagreba:

– Čestitam domaćinu na odličnom rukometu i pobjedi. Očekivali smo tešku utakmicu na Cetinju gdje je uvijek bilo teško igrati. Imali smo sitnih problema, nijesmo došli sa Balićem. Pokušali smo da napravimo nešto više,ali smo ipak bili previše umorni od puta i napornih utakmica, nego nam to ne može biti alibi. Domaćin je dobrom igrom i fanatičnom borbenošću ostvario pobjedu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *