Balkan-Handball.com

SEHA: Novinari izabrali idealnu postavu trećeg kola – Ivan Karačić MVP

Ništa bez novinarske podrške projektu SEHA. Rešeni da praćenje SEHA lige i pored očiglednih organizacionih problema i propusta na startu takmičenja podignu na viši nivo, novinari iz nekoliko zemalja – učesnica, rešili su da se okupe oko ideje izbora najboljih igrača regionalne lige, koja će celokupnoj sportskoj javnosti na prostoru bivše Jugoslavije dati jednu novu perspektivu.

Tokom čitave sezone, novinari rukometnih redakcija iz Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore (nadamo se i Makedonije), posle svakog kola, biraće idealnu postavu kola i najboljeg igrača kola – MVP-a. Pored toga, uvek će glasove dobijati i tzv „rezervna postava“ kola, a svi glasovi će kumulativno na kraju šampionata dati „ALL STAR“ sedmorku SEHA lige za sezonu 2011/2012, kao i MVP-a, najboljeg igrača prve SEHA sezone.

U žiriju se nalaze: Adnan Beganović (Sportsport.ba), Miloš Pavićević (Arena), Dražen Pinević (Sporske Novosti), Milan Krasić (Balkan-Handball.com) i Žika Bogdanović (Balkan-Handball.com).

S obzirom da je samo treće kolo kompletno odigrano, novinarski žiri, doneo je odluku o najboljoj postavi trećeg kola, kao i MVP-u (Ivan Karačić).

 Za najboljeg igrača trećeg kola, novinarski žiri je izabrao Ivana Karačića, srednjeg beka banjalučkog Borca. Rođeni Mostarac, bio je najzaslužniji za trijumf svog tima nad Crvenom zvezdom na "Banjici" (24:20). Postigao je sedam golova, bio najefikasniji igrač svog tima, a sa četiri vezana pogotka sredinom drugog poluvremena (18:15 – 22:16), praktično je sam rešio pitanje pobednika.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *