Slovenci pred Koreju, Luka Zvižej: "Probili smo led, idemo dalje" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Slovenci pred Koreju, Luka Zvižej: „Probili smo led, idemo dalje“

Slovenci pred Koreju, Luka Zvižej: „Probili smo led, idemo dalje“

zika.bogdanovic
0 komentar

Slovenija je otvorila Svetsko prvenstvo pobedom nad Saudijskom Arabijom 32:22 (17:15). Nisu bili presrećni u taboru slovenačke reprezentacije, i pored pobede od deset golova razlike, s obzirom da je otpor ne tako loših Saudijaca slomljen tek sredinom drugog poluvremena. Toga je svesno i levo krilo, Luka Zvižej:

– Nismo očekivali takav otpor u prvom poluvremenu. U svlačionici smo se na poluvremenu dogovorili da zaigramo bolje. Prva je utakmica, normalno je da se još uvek privikavamo na sve. Dosta je igrača koji su prvi put na takmičenju. Probili smo led, idemo dalje. Čeka nas Koreja…

Koreja je startovala loše porazom od Srbije. Da li ste uspeli da pogledate vašeg narednog protivnika (ponedeljak, 15.45)?

– Nešto malo smo zakačili od meča sa Srbijom, tek nas čeka analiza. Videćemo gde su im dobre, a šta slabe stvari. Nismo imali puno vremena da ih vidimo, jer smo igrali odmah posle njihove utakmice.

Šta je cilj Slovenije na ovom SP?

– Cilj je da se plasiramo u osminu finala. E sad, naravno da želimo da odemo sa što bolje pozicije, kako bismo imali šanse i za dalje…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball