120 trenera zainteresovano za rad u RK Celje Pivovarna Laško - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSlovenija 120 trenera zainteresovano za rad u RK Celje Pivovarna Laško

120 trenera zainteresovano za rad u RK Celje Pivovarna Laško

zika.bogdanovic
0 komentar

RK Celje Pivovarna Laško raspisao je prošlog meseca konkurs za novog trenera. Nesvakidašnje kada je u pitanju sport, a naročito rukomet, Celjani su krenuli u jednu poslovnu avanturu, želeči verovatno i da izmere spremnost određenih ljudi da zasuku rukave i krenu u proces sa mladom ekipom u skladu sa finansijskim mogućnostima osvajača EHF Lige šampiona iz 2004. godine.

Na konkurs na Linkedinu rukometna trenerska populacija odreagovala je dobro, a na adresu kluba iz „Zlatoroga“ stigao je ogroman broj prijava:

  • Odaziv je bil stvarno velik, vise od 120 prijava. Naravno, tu su bile i prijave koje nisu ispunile kriterije. Ali na kraju je Upravni Odbor pogledao cca 20 prijava, uz to dodao jos neke 3 želje i krenuli su razgovori sa kandidatima. Obavljeno je puno razgovora i lično i online. Sada ima Upravni Odbor 3-4 kandidata sa svih uvjetima od kojeg ce ovaj tjedan odabrat trenera. Sve će biti jasno do kraja sedmice – kaže za Balkan-Handball.com, direktor RK Celje Pivovarna Laško, Miro Benicki.

Celjani su sezonu u domaćem prvenstvu završili na trećem mestu, dok se u Kupu Slovenije nisu plasirali na FInal4. U EHF Ligi šampiona upisani su svi porazi, nekolicina igrača je napustila klub u toku sezone, kao i trener Alem Toskić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball