Besplatna škola rukometa RK Dubočica - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Besplatna škola rukometa RK Dubočica

Besplatna škola rukometa RK Dubočica

Marko Marjanović
0 komentar
Mališani sa teritorije grada Leskovca imaće priliku da od 1. septembra besplatno treniraju rukomet u gradu na Veternici, a mogu da se prijave sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 12 godina.

Otvaranje besplatne škole rukometa je plod saradnje Rukometnog kluba “Dubočica” sa Rukometnim klubom “Meteor” i  Osnovnom školom “Josif Kostić” u čijoj će se sali i održavati časovi. Za učenje osnovnih elemenata tehnike i savladavanja osnovnih pravila rukometne igre, biće zaduženi profesori fizičkog vaspitanja i treneri rukometa Dragan Mitrović Monja i Stefan Milošević.

Direktor Rukometnog kluba “Dubočica” i dugogodišnji kapiten Aleksandar Marinković ističe da će ovakav poduhvat pružiti mogućnost svakom detetu da besplatno trenira i da se zabavi u školi rukometa, i ko zna, možda jednog dana zaigra i u Super ligi.

-Moram da se zahvalim i lokalnoj samoupravi na čelu sa gradonačelnikom Leskovca, na sredstvima koja se izdvajaju za sport, ujedno i za naš klub, a posebno za naše projekte među kojima je i ova besplatna škola rukometa – rekao je Marinković.

Škola rukometa trajaće cele školske godine, deca će biti podeljena u dve grupe, a časovi će se održavati ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 18 do 20 časova. Prvu grupu činiće deca od 1. do 3. razreda od 18 do 19 sati, a drugu 4., 5. i 6. razred od 19 do 20 sati.
 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball