Stativa spasila bod Metaloplastici u Leskovcu (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Stativa spasila bod Metaloplastici u Leskovcu (Video)

Poslednji meč prvog kola srpskog plej-ofa doneo je i najveću dramu. U uzbudljivoj utakmici i lepoj rukometnoj atmosferi u Leskovcu, Dubočica i Metaloplastika remizirali su 24:24 (12:12).

Iako su došli po ceo plen, gosti mogu biti zadovoljniji, jer ih je par centimetara delilo od poraza. Pokušaj Atanaskovića u poslednjim trenucima, zaustavila je stativa. 

Čitavim tokom meča, timovi su se smenjivali u vođstvu, a koliko je borba bila izjednačena, najbolje govori podatak da nijedan od rivala nije imao više od plus dva na svom kontu. S toga, remi je i najrealniji ishod.

Andrija Atanasković je briljirao u domaćem taboru sa devet golova. Blizu je bio i desetog, iako je poslednji njegov šut na meču, umalo vredan trijumfa, upućen iz vrlo teške pozicije. 

Kod Šapčana, povratnik Milan Dakić pokazao je da će biti značajno pojačanje sa sedam pogodaka, jednim više od Save Meštera.

DUBOČICA-METALOPLASTIKA 24:24 (12:12)

DUBOČICA: Kocić 6 odbrana, Gašić 3 odbrane – Anđelković 5, Pavlović 2, Ristović, Adamović 2, Atanasković 9, Matović 1, Spasić 2, Mitrović, Mađar, Grubić 1, Radulović 1, Cvetković 1

METALOPLASTIKA: Arsić 10 odbrana – Dakić 7, Mešter 6, Milenković 3, Aziz 4, Mirković 1, Srdanović 2, Milovanović, Jevtić, Dodić 1

Sedmerci: Dubočica 5/6, Metaloplastika 4/5

Isključenja: Dubočica 10 min, Metaloplastika 10 min

Pogledajte uzbudljivu završnicu sa juga Srbije:

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *