Živojin Maksić novi trener Naise - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Živojin Maksić novi trener Naise

Živojin Maksić novi trener Naise

Marko Marjanović
0 komentar

Posle sezone u kojoj je imala šampionske ambicije, a ostala bez i jednog trofeja, Naisa se rastala sa donedavnim selektorom ženske reprezentacije, Ljubomirom Obradovićem. Rukovodstvo niškog kluba je odlučilo da okuša sreću sa Živojinom Maksićem, renomiranim stručnjakom koji je u protekloj sezoni predvodio Zaječarke.

Maksić je sa Naisom dogovorio trogodišnju saradnju. On je  dugo godina sarađivao upravo sa Obradovićem koga će zameniti na kormilu, bio mu je i pomoćnik u reprezentaciji Srbije.

Maksić je u prvom mandatu sa Zaječarkama je dva puta bio šampion, kao i sa Bekamentom, a vodio je još Vrnjačku Banju i Kikindu. Sa Univerzitetskom reprezentacijom osvojio je bronzanu medalju u Gvanđuu 2015.

Maksića očekuje mnogo posla s obzirom na to da su ključne igračice iz protekle sezone već napustile klub – Tijana Simatović, Katarina Radović i Srna Sukur su pojačale osvajača duple krune Jagodinu, Dunja Tasić je otišla u Tursku, Marija Filipović karijeru nastavlja u Finskoj, a otišle su i Simona Stojanovska, Ivana Gakidova, Sara Stankovska, Milena Petković….

Naisa je u protekloj sezoni eliminisana u polufinalu plej-ofa od Radničkog u dve utakmice, na kraju osvojila treće mesto u Super ligi, a u Kupu je poražena u finalu od Jagodine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball