Srpkinje započele akciju "Rumunija": Biće veoma teško - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Srpkinje započele akciju „Rumunija“: Biće veoma teško

Srpkinje započele akciju „Rumunija“: Biće veoma teško

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentativke Srbije okupile su se danas u hotelu IN u okviru EHF nedelje nacionalnih timova. Ženska rukometna reprezentacija Srbije odradiće trenažne aktivnosti u Vrnjačkoj banji od 25. maja do 6. juna.

Nakon trenažnog dela, seniorke očekuju dve baraž utakmice sa reprezentacijom Rumunije za plasman na SP u Danskoj, 6. juna u Kraljevu od 18.00 sati i 13. juna u Rumuniji, Kluž Napoka od 17.00 sati.

„Okupljamo se danas jer nas očekuju dve baraž utakmice sa Rumunijom. Nadam se da će devojke biti spremne i zdrave i da će pokazali maksimum, kako bismo ostvarili naš cilj da idemo na SP“, rekao je selektor Saša Bošković

“Poslednjih meseci veoma vredno se pripremamo za ove dve utakmice. Tražimo slabu tačku u reprezentaciji Rumunije i na osnovu tog pravimo taktiku. Razmišljamo samo u tom pravcu kao da odigramo najbolje i ostvarimo dobar rezultat. Zahvaljujemo se svima na podršci i nadam se da ćemo opravdati njihovo poverenje”, rekla je Dragica Đurić, član UO RSS zadužena za ženski rukomet i trener golmanki svih reprezentativnih selekcija.

“Daćemo svoj maksimum i pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu u Kraljevo da nas podrže”, rekla je Sanja Radosavljević, reprezentativka Srbije.

“Biće veoma teške utakmice ali bez obzira daćemo svoj maksimum i očekujemo podršku publike koja će biti naš sedmi igrač”, rekla je Katarina Krpež, reprezentativka Srbije.

“Vredno radimo na taktici, analizi inadamo se pozitivnom reziltatu. Očekujemo veliku podršku publike”, rekla je Jelena Živković, reprezentativka Srbije.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball