Balkan-Handball.com

Tomašević:“Sada je sve u redu“, Pop-Lazić:“Najdraža pobeda“

KATARINA TOMAŠEVIĆ

-U velikom grču smo ušli u utakmicu baš zbog toga što smo bile svesne značaja i to se videlo. Kada izgubimo od jedne Norveške sa dva gola razlike, psihički pad je neminovan jer je to gore nego da smo izgubile deset. Sada je sve u redu i nadam se da ćemo protiv Češke mnogo bolje ući u meč. Publika nas je ponela u bitnim trenutcima u drugom poluvremenu i srećna sam što smo pronašle snagu da dodjemo do te dugo čekane pobede.

ANDREA LEKIĆ

-Očekivale smo psihološki težak meč. Svi su govorili da je to već dobijena utakmica, ali naravno nije bilo tako. Previše statično smo odigrale u napadu na duboku zonu i definitivno da to moramo popraviti jer nam predstavlja veliki problem. Što se tiče odbrane, Kaća(Tomašević) nas je izvukla u tim nekim kritičnim momentima, ali i Popka(Popović), Slađa(Pop-Lazić) i Sanja(Damnjanović) su pogadjale kada je bilo najpoterbnije. Najbitniji su nam ovi bodovi i pobeda, da se malo odmorimo pa idemo punom snagom na Češku.

SLAĐANA POP-LAZIĆ

-Mislim da mi je ovo najdraža pobeda u karijeri. Presrećna sam što smo skinuli taj teret sa ledja. Bilo je svega, krenuli smo dobro, pali, pa se opet vratili, ali jedino što se pamti su bodovi i pobeda. Nadam se većoj podršci u narednim utakmicama, meni lično je stvarno bila potrebna pomoć, kada god sam se okrenula ka tribinama dobila sam novu snagu.

JOVANA RISOVIĆ

-Posle toliko vremena je probijena ta barijera prvog kruga i jako smo srećne. Osećaj je neopisiv. Kaća(Tomašević) je bila fenomenalna čitavu utakmicu, u napadu nismo realizovale šanse koje smo stvarali, ali bitno je da smo ispunile cilj. Sada je najbitnije da se oporavimo i dobro pripremimo za Češku.

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *