"Ušće" u znaku rukometa: Reprezentativke otvorile "Čarobni grad" - Glumci igrali sa klincima - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan „Ušće“ u znaku rukometa: Reprezentativke otvorile „Čarobni grad“ – Glumci igrali sa klincima

„Ušće“ u znaku rukometa: Reprezentativke otvorile „Čarobni grad“ – Glumci igrali sa klincima

zika.bogdanovic
0 komentar

Uz zvuke nove novogodišnje himne, ženskog rukometnog tima Srbije, harizmatičnu Anu Štajdohar i za zabavu uvek raspoloženog Deda Mraza, otvoren je „UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“. Svi posetioci UŠĆE Shopping Centra do 15. januara 2013. godine uživaće u brojnim događajima, posebnoj prazničnoj atmosferi  i duhu božićnih praznika.

Početak manifestacije obeležio je nastup 60 devojaka koje su na jedinstven način otpevale prazničnu himnu „Čarobnog grada“ i očarale sve posetioce. Na scenu su zatim stupili Deda Mraz, ali i Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije i ceo rukometni tim Srbije koji su označili početak najveće polarne avanture.

„Drago nam je što se ovom prilikom družimo sa posetiocima Ušća, jer je ovo idealan način da pred početak Evropskog prvenstva u rukometu za žene u Srbiji prenesemo ovu pozitivnu energiju na parket. Ostalo je još malo vremena do naše prve utakmice i mi smo spremni, ali smo rešili da i Deda Mraza zamolimo za novogodišnji poklon. Jedna medalja, bilo kog sjaja, bila bi savršeni uvod u Novu godinu”, rekao je Saša Bošković, selektor rukometne reprezentacije i dodao da prvu utakmicu njegov tim igra 4. decembra u Beogradu.

„UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“ poklon je svim posetiocima šoping centra, koji će tokom narednih mesec i po dana uživati u različitim zabavnim, edukativnim i interesantnim aktivnostima.

GLUMCI IGRALI RUKOMET SA KLINCIMA U „UŠĆU“

Rukometni Savez Srbije organizovao je za decu u Ušće šoping centru promociju Evropskog prvrenstva za žene koje počinje u utorak, 4. decembra 2012. godine. Poznati glumci, rukometaši Partizana i reprezentativke Srbije zajedno sa decom igrali su rukomet i pričali o sportu.

Mnogo ljudi je šetalo najvećim šoping centrom, a u jednom kutku je bilo najveselije. Skupljala su se deca kako bi šutirala na rukometni gol na kojem su stajali glumci Suzana Lukić, Miki Damjanović, Lazar Dubovc i Boki Perić.

,,Uvek je lepo raditi sa decom, ovo je divna manifestacija i dosta će pomoći na popularizaciji rukometa. Očekujemo da naše devojke imaju veliku podršku na tribinama i da nas sve obraduju pobedama”,rekao je glumac Miki Damjanović.

Svojih početaka prisetili su se i igrači Partizana, učesnici Lige šampiona Bogdan Radivojević i Marko Pavlović, kao i reprezentativke Katarina Krpež i Jovana Stojiljković. Pored igre, poznate ličnosti su podelili autograme, slikali se sa decom, strpljivo odgovarali na pitanja i zajedno sa maskotom Orlicom družili se sa decom.

Evropsko prvenstvo za žene u rukometu održava se u Srbiji od 4. do 16. decembra 2012. godine. Selekcija Srbije prvu utakmicu igra sa reprezentacijom Norveške u utorak, od 20.15 sati u Kombank Areni.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball