Vardarke se provukle u Koprivnici - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vardarke se provukle u Koprivnici

Vardarke se provukle u Koprivnici

Zorica Radojkovic
1 komentar

PODRAVKA TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO

Slušajući navijače koji su od starta skandirali „hoćemo pobedu“ Podravka je krenula silovito sa svih pozicija u duel sa favoritom iz Skoplja. Već u 12 minutu na semaforu je stajalo 7-3 i Kastratović je uzela minut odmora. U narednih par minuta Milenković je skinula nekoliko zicera, a Nikšić pogodila i za najveće vodjstvo +6 (10-4) u 20.minutu. Serijom 0-4 Vardar prilazi na -2, ali do kraja poluvremena ne uspeva da pridje bliže. 13-11 za Podravku

Dve Andree, Klikovac i Lekić, donele su prvo izjednačenje u nastavku, da bi Radičević pogodila i za prvo vodjstvo. Nije se predala Podravka, Tatari uz pomoć Čović donosi novi preokret. Lekić sedmim golom vraća egal, 22-22, ali i dobija striktnog čuvara posle Mrdjenovog tajm auta. Tada Penezić nastavlja započet niz prvog dela da bi realizacija penala Nikolić na pet minuta do kraja odvela Vardar na 23-25. Živković realizuje sedmerac, Radičević pogadja sa pozicije i vraća 24-26. Tatari smanjuje na -1, dobra odbrana stvara kontru za izjednačenje koju Suslina brani šut Elez, da bi Dembele stavila tačku na pobedu Vardara golom sa krila. Utešni gol Trifunović na isteku 60.minuta samo je ozvaničio pobedu makedonskog tima, 26-27.

U narednom, četvrtom kolu Podravka gostuje Vardaru u Skoplju. Posle tri odigrana kola, Vardar ima 4 boda, Thuringer 2, Podravka 0, a lider grupe Budućnost svih 6 bodova.

 

 

Možda vam se dopadne

1 komentar

BG 03/11/2014 - 00:57

Sa kim je igrala Buducnost, koji je rezultat bio, ko su strelci itd? Ovu vest ne mogu da nadjem.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball