Vardarke startovale pobedom nad Erdom – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vardarke startovale pobedom nad Erdom

Ritam bazičnih priprema je težak period za svakog spotistu, a izuzetak nisu ni rukometašice Vardara. Makedonske šampionke borave u poznatom austrijskom sportskom kompleksu „Avita Resort“ gde odradjuju prvi deo priprema za novu sezonu. Juče je na programu bila i prva pripremna utakmica u kojoj su Vardarke snage odmerile sa madjarskim prvoligašem iz predgradja Budimpešte, Erdom i upisale pobedu 27-24. Najefikasnije na meču bile su nove akvizicije, Penezić sa 9 na jednoj i Krpež na drugoj strani sa 7 golova.

Vardar – ÉRD 27:24 (14:14)

Vardar: Nikolic J. 2, Lazovic B. 1, Dembele S. 5, Zebic M. 3, Althaus A. 1, Klikovac A. 1, Penezic A. 9, Chernoivanenko O. 1, Lekic A. 4
ÉRD: Schatzl N. 4, Triscsuk K. 6, Kovács A. 2, Klivinyi K. 1 (1), Pálos-Bognár B. 4, Krpez K. 7

LEKIĆ : „MNOGO VIŠE OPCIJA NA BEKOVSKIM POZICIJAMA“

Posle problema sa starom povredom tetive koja je prati od polufinala svetskog prvenstva, Andrea Lekić je ponovo u treningu i zadovoljna je izdanjem Vardara u prvom kontrolnom mecu:

-Utakmica sa Erdom je prva provera nakon petnaest dana priprema i nezahvalno je davati komentar naše igre jer je još mnogo uigravanja pred nama. Svakako da je teži deo iza nas, u budućnosti ćemo se detaljnije posvetiti rukometu i polako podizati formu jer do početka Lige šampiona imamo još dosta vremena. Ove godine će nas sigurno krasiti drugačija, raznovrsnija igra jer imamo mnogo više opcija na bekovskim pozicijama. Naravno opet akcenat treba da bude na odbrani i volela bih da budemo prepoznatljive po tome. Sve u svemu, pobeda za početak dobro zvuči.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *